Browstyling Henna Brows
Behandeling:

Browstyling Henna Brows

bij Schoonheidssalon MariŽlle Helena

60 min.Gezicht > Wimpers en wenkbrauwen verven

De wenkbrauwen worden gestyld, geshaped d.m.v. waxing en tweezing en gekleurd. Wij gebruiken de enige 100% natuurlijke Henna op dit moment te verkrijgen in Nederland. Browtastic is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, geheel aangepast naar jouw wensen. De kleuren worden vaak gemengd om tot een tint te komen die het beste bij jou past! De verf blijft ongeveer 2 weken op de huid zichtbaar en 6 weken of langer op de huid.

Behandeling:
shapen, waxen, tweezen, stylen & henna Browtastic

€27,502000

De salon

Schoonheidssalon MariŽlle Helena, Veenendaal

Manicure pedicure Wimperextensions Gezichtsbehandeling Gel-Color Pedicure Browtastic Threaden Behandelstoel Behandelstoel

Welkom Bij Schoonheids- Pedicure salon MariŽlle Helena.

Schoonheidssalon MariŽlle Helena is gevestigd in Veenendaal, aan huis. De salon bevind zich in een rustige buurt, waardoor uw ontspanning niet verstoort wordt.

Voor diverse gezichtsbehandelingen bent u hier aan het goede adres. Ook kunt u hier terecht voor cosmetische hand- en voet verzorging, pedicure behandeling, bruidsmake-up en (feest) make-up.
Bekijk het kopje behandeling om het aanbod te bekijken. Bij Schoonheidssalon MariŽlle Helena is er voor iedereen een gewenste behandeling, heeft u speciale wensen? Vraag naar de mogelijkheden.

Favoriet maken

Naar de salonpagina
Locatie

Eekhoornlaan 15
3903 CE Veenendaal

Openingstijden

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag14:00 - 18:00
Woensdaggesloten
Donderdag13:00 - 18:00
Vrijdaggesloten
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor Schoonheidssalon MariŽlle Helena

< Terug