CND Shellac
Behandeling:

CND Shellac

bij Care 4 Your Nails beauty salon

35 min.Nagels > Overige voet- en handverzorging

14 dagen lang een fantastische hoogglans die je niet wil opgeven!

CND Shellac is een revolutionaire technologie, die de beste kwaliteiten van Gel nagels en Colour & Effects nagellak combineert. Een echte innovatie, die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur. Shellac breng je aan als een lak - dus geen potjes - alleen een flesje en een kwastje. Shellac is te verwijderen in 10 minuten! Zonder vijlen. Zonder frezen. Het is dun en flexibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit,

De salon

Care 4 Your Nails beauty salon, Rotterdam

Care 4 Your Nails Beauty Salon Spray Tan bij Care 4 Your Nails Pedicure bij Care 4 Your Nails Mooie volle oogopslag met Blink Lashes wimperextensions One-by-one wimperextensions bij Care 4 Your Nails Dermalogica gezichtsbehandelkamer bij Care 4 Your Nails Beauty Salon One-by-One wimperextensions Caption nagellak bij Care 4 Your Nails Beauty Salon Nageltafels bij Care 4 Your Nails

Afspraak boeken kan via onze eigen website: care4yournails.nl/maak-online-afspraak
Uw nagels en uw handen zijn uw visitekaartje! Het is daarom aan te bevelen uw nagels en handen goed te verzorgen. Daarvoor bent U bij Care 4 your Nails Nagelstudio & Beauty Salon in Rotterdam aan het juiste adres! U kunt bij Care 4 your Nails Beauty Salon terecht voor de verzorging van uw gezicht, lichaam, handen, voeten, wimper extensions, nagels en het aanbrengen van Acryl, Solar en Gel Nagels.

Favoriet maken

Naar de salonpagina
Locatie

Laan op Zuid 203
3072 DB Rotterdam

Openingstijden

Maandag09:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 20:00
Donderdag09:30 - 20:00
Vrijdag09:30 - 21:00
Zaterdag09:30 - 17:00
Zondaggesloten

Reviews

Merel op 01.12.2014

Beoordeling:  

“Ik werd door een winkelmeisje in een goede modezaak aangesproken op mijn wimperextensions, dat ze zo netjes en natuurlijk waren aangebracht! Mooie salon, vriendelijk personeel en inmiddels veel complimenten over m'n wimpers, een aanrader!”

Vivian op 12.11.2014

Beoordeling:  

“Ik heb zeer positieve ervaringen met de spa pedicure behandeling en dit in de Rolls Royce onder de pedicure stoelen met ge´ntegreerd bubbelbad, een professionele behandeling en ik heb nog nooit zulke zachte voeten gehad!”

< Terug