Cosmetische Bindweefselmassage
Behandeling:

Cosmetische Bindweefselmassage

bij Institute For Seasonal Skin Therapy

60 min.Gezicht > Shiatsu, Bindweefsel massage

Bindweefselmassage voor het gezicht is een diepwerkende massagetechniek. Door de intensief rollende, knedende en stuwende massagebewegingen wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd, waardoor afvalstoffen afgevoerd worden. Ook wordt het aanmaken van nieuw collageen, elastine, geactiveerd, dat de huid steviger maakt.

De salon

Institute For Seasonal Skin Therapy, Rotterdam

Margaret Richters

Het Institute For Seasonal Skin Therapy van Margaret Richters biedt een uitgebreide keuze aan gezichts-, lichaams- en huidverbeterende en verzorgende behandelingen. Margaret biedt behandelingen gericht op het tegengaan van tekenen van veroudering en behandelingen in het geval van acne of een onzuivere huid. Maar ook voor de droge of vochtarme huid heeft ze specifieke behandelingen.

Favoriet maken

Naar de salonpagina
Locatie

Schapendreef 133
3034 ZL Rotterdam

Telefoon & Website

Toon telefoonnummer ww.margaret.nu

Openingstijden

Maandag18:00 - 21:00
Dinsdag10:00 - 16:00
Woensdag10:00 - 20:00
Donderdaggesloten
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondaggesloten

Reviews

Patricia op 16.10.2012

Beoordeling:  

“Op dinsdag 9 oktober om 11.00 uur had ik een afspraak voor een cosmetische shiatsu behandeling. Deze behandeling had ik uitgezocht nadat ik door Beautybookers via een mailtje te horen kreeg dat ik een behandeling naar keuze mocht laten uitvoeren. Als enige tegenprestatie werd er gevraagd om een revieuw te schrijven.
De ontvangst was allerhartelijkst in het prachtige appartement dat Margaret samen met haar creatieve, kokkerelende Italiaanse man bewoond in de wijk Kralingen vlakbij het Kralingse bos. Het hele appartement is voorzien van prachtige kunst en er wordt klassieke muziek gedraaid tijdens de behandeling. Doordat ik vorige week een druk huwelijksfeest achter de rug had en een leuke huwelijkscruise in het vooruitzicht heb ik gekozen voor een ontspannende shiatsu lichaamsmassage. Het was voor mij de eerste keer dat ik zo´n massage heb ondergaan. Na in de stoel te zijn geinstalleerd kreeg ik heerlijk een warme kruik op mijn buik en lag er een heerlijk warm deken over mijn lijf. Met name bij mijn mond had ik nogal wat acne en door de specifieke massagemethode zijn energieverstoringen opgeheven en vlak na de behandeling zag mijn huid er al gezonder en stralender uit. De massage heb ik als een intense beleving ervaren en heeft mij innerlijke rust gegeven. Vond het zeer ontspannend en de massage gaf mij ruimte in mijn hoofd zodat ik weer energie op heb gedaan voor al het mooie wat op stapel staat. De Shiatsu massage wordt uitgevoerd door druk met de vingers met behulp van duimen en handpalmen. Margaret adviseerde mij om aan yoga te gaan doen, en dat ben ik ook concreet van plan.

Wil graag Margaret bedanken voor deze fantastische ervaring en ik hoop haar snel weer te zien.”

José op 15.09.2012

Beoordeling:  

“De Shiatsu massage bij Margaret Richters was heerlijk. Na de massage was ik compleet ontspannen en vol met positieve energie. Margaret zelf is heel professioneel, weet exact hoe ze te werk moet gaan en geeft na de massage goede tips om je huid gezond te houden. Een aanrader voor iedereen met een druk leven om even helemaal te ontspannen.”

< Terug