DERMA+
Behandeling:

DERMA+

bij Beauty Innovations

75 min.Gezicht > Overige gezichtsbehandelingen

Ultra comfortabele, voedende behandeling voor de zeer gevoelige en extreem droge tot atopische huid. Ook intensief herstellend voor de beschadigde huid.

Deze behandeling zorgt ervoor deze aangetaste huid gehydrateerd wordt, zichzelf vernieuwt-regenereert, beschermd is tegen negatieve invloeden en irritaties.

Derma+ maakt de huid onmiddellijk voller, gladder en meer egaal. Deze behandeling wordt ook zeer aanbevolen bij (ex) oncologie patiŽnten.

De salon

Beauty Innovations, Rotterdam

Een professionele schoonheidssalon voor vakkundig advies en huidverbeterende- en huidprobleem oplossende behandelingen om uw huid weer in topconditie te krijgen. De salon staat voor ontspanning, persoonlijke aandacht, kwaliteit en eerlijk advies.

Bij uw eerste behandeling behoort een uitgebreide intake waarvoor ruim de tijd wordt genomen. Bij Beauty Innovations kunt u ook terecht voor tienerbehandelingen, waxen, wenkbrauwen / wimpers epileren / verven, manicure & gellak,
U vindt hier verder de volgende merken: LYCON WAX, RJ Make-up, PuiPui, O.P.I. en Loveness gellak.

Beauty Innovations is aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS om kwaliteit en professionaliteit te kunnen waarborgen.

De salon is voorzien van airconditioning, waardoor u ook tijdens de warme (zomer)dagen kunt genieten van een heerlijke behandeling in een aangename temperatuur. En voor de momenten dat het kan en dat het aangenaam is: Een verwarmde luxe behandelstoel.

Favoriet maken

Naar de salonpagina
Locatie

Piet van de Polsingel 200
3056 ak Rotterdam

Openingstijden

Maandagop afspraak
Dinsdagop afspraak
Woensdagop afspraak
Donderdagop afspraak
Vrijdagop afspraak
Zaterdagop afspraak
Zondaggesloten

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor Beauty Innovations

< Terug