Face Treatment Mini Facial
Behandeling:

Face Treatment Mini Facial

bij Energetisch Salon Natasja's Beauty & Care

45 min.Gezicht > Acne, poriŽn

Deze behandeling is speciaal voor de jonge onzuivere huid. Door hormoon schommelingen in de pubertijd krijgen een hoop jongeren last van puistjes, pukkeltjes en mee-eters, kortom een onzuivere huid. Door op de juiste manier reinigen van de huid, kunnen we dit verminderen en in de toekomst helpen voorkomen.

* Geurreis * Huidanalyse * Reiniging * Dieptereiniging * Verwijderen onzuiverheden * Epileren/Harsen * Masker * Hoofd en oor Massage * Dag verzorging * Thee * Thuisadvies

De salon

Energetisch Salon Natasja's Beauty & Care, Broek op Langedijk

Natasja's Beauty & Care 438 Natasja's Beauty & Care 439 Natasja's Beauty & Care 440 Natasja's Beauty & Care 441 Natasja's Beauty & Care 442

Wij zijn een Energetisch Beauty & Wellness Salon in Broek op Langedijk, die een balans van Ontspanning, Innerlijke & Uiterlijke Schoonheid en Huidverbetering ambieert.
Natasja Holwerda heeft na ruim 8 jaar ervaring als Lipstick Expert en R&D Product Developer op het cosmetisch laboratorium besloten om haar opgedane ervaringen en kwaliteiten als Beauty Expert toe te passen in haar eigen Beauty Salon.
Naast haar passie voor de Wellness en Skin behandelingen verzorgt ze ook de trainingen, workshops, handboeken en het toepassen van diverse nieuwe massage technieken en behandelingen als Beauty Consulente voor Pure Elements.
Wij werken samen met Mario Kaag van Oosterse Massage Praktijk Rebalancing Your Body.
Het is belangrijk om zorg te hebben voor je innerlijk want daarmee creŽer je jouw InnerBeauty en eenmaal mooi van binnen zorgt dit gelijk voor een stralende buitenkant.
Daarom kiezen wij voor een holistische aanpak door o.a. Kosmetische Shiatsu, Edelsteenmassages en Chinese Massages

Favoriet maken

Naar de salonpagina
Locatie

Vreekesweid 12a
1721 PR Broek op Langedijk

Openingstijden

Maandagop afspraak
Dinsdagop afspraak
Woensdagop afspraak
Donderdagop afspraak
Vrijdagop afspraak
Zaterdagop afspraak
Zondaggesloten

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor Energetisch Salon Natasja's Beauty & Care

< Terug