Faceliftmassage
Behandeling:

Faceliftmassage

bij Salon Hanneke skincare wellness

50 min.Gezicht > Shiatsu, Bindweefsel massage

Bindweefselmassage bevordert de doorbloeding en zuurstoftoevoer van de huid, wat resulteert in een gladde, strakke en toch veerkrachtige huid. Bovendien zal door de massage de spanning van de gelaatspieren afnemen, een hoofdoorzaak van rimpels. Ook zeer geschikt voor behandeling van huidverklevingen en littekens. Een echte anti-age massage!

De salon

Salon Hanneke skincare wellness, Groningen

Salon Hanneke skincare wellness, Groningen Salon Hanneke skincare wellness, Groningen Salon Hanneke skincare wellness, Groningen

Wij geloven dat schoonheidsverzorging meer is dan crŤmepjes smeren.
Ons doel is zichtbare huidverbetering na elke behandeling en jouw het luxe gevoel, de juiste aandacht en zorg geven!

Jouw huid is uniek, in welke conditie deze ook is. Maar als je niet tevreden bent over je huidconditie dan moet je er wat aan gaan doen. Of het nu de eerste rimpeltjes zijn, vervelende puistjes, pigmentvlekken of een grauwe teint, bij Salon Hanneke skincare | wellness ben je aan het juiste adres.

In een persoonlijk gesprek en met de huidanalyse gaan we samen een behandeling samenstellen die voldoet aan jouw wensen en eisen. Dankzij de professionele behandelingen in onze salon en in combinatie met de verzorging die je zelf thuis doet kun je in een korte periode al zichtbare verbetering zien!

Favoriet maken

Naar de salonpagina
Locatie

Bieslookstraat 31
9731 HH Groningen

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 14:30
Zondaggesloten

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor Salon Hanneke skincare wellness

< Terug