Gel polish nagellak
Behandeling:

Gel polish nagellak

bij GabriŽlla's

25 min.Nagels > Overige voet- en handverzorging

Gel nagellak is erg populair en dat is niet voor niets! Vrouwen kennen het ongemak van de gewone nagellak. Uren lang wachten tot de lak volledig is opgedroogd en balen dat het na 2 dagen alweer beschadigd of gechipt is. Dat is nu verleden tijd met gel polish nagellak! Hiermee wordt er geen gebruik gemaakt van een kunstnagel, maar gewoon een nagellak op uw eigen nagels. En doordat de nagellak wordt uitgehard onder een UV-lamp blijft deze op de handen ongeveer 2a3 weken mooi op uw vingernagels en

De salon

GabriŽlla's, Emmen

De salon

GabriŽllaís is een pedicure en schoonheiddssalon in de Rietlanden een wijk van de gemeente Emmen. De salon is gevestigd op de begane grond in de voormalige schuur van ons woonhuis.

In de salon kunt u terecht voor verschillende huidverzorgende-, huidverbeterende- en pedicurebehandelingen. Tijdens de behandeling geef ik u vakkundig advies over uw huid en/of voeten terwijl u geniet van een uurtje ontspanning. Elke behandeling begint met een analyse waarbij ik kijk naar de conditie van uw huid of voeten. Tevens zullen we tijdens de eerste behandeling uw eventuele wensen en huidproblemen bespreken zodat we eventueel een passend behandelplan kunnen opstellen.

Na een behandeling bij GabriŽlla's verlaat u ontspannen, stralend en op wolkjes de salon!

Online een afspraak maken? Dat kan via: https://gabriella-s.salonized.com/bookings/new?layout=standalone

Favoriet maken

Naar de salonpagina
Locatie

Kuifmees 92
7827 BR Emmen

Openingstijden

Maandag13:00 - 21:30
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 12:00
Donderdaggesloten
Vrijdaggesloten
Zaterdag09:00 - 12:00
Zondaggesloten

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor GabriŽlla's

< Terug