Huidverbetering d.m.v. microdermabrasie
Behandeling:

Huidverbetering d.m.v. microdermabrasie

bij You-nique Beauty & Sauna

90 min.Gezicht > Microdermabrasie

Microdermabrasie wordt ingezet om diverse huidoneffenheden/rimpelvorming aan te pakken en tot een minimum terug te brengen. Het zal lijntjes en rimpels te vervagen en de huid een jongere uitstraling te geven. Deze behandeling ook perfect geschikt om andere huidbeschadigingen zichtbaar te verminde- ren. Littekens, striae (zwangersschapsstrie-men), pigmentvlekken en hardnekkige acne worden aanmerkelijk minder zichtbaar. D.m.v. een speciale vacuümzuigtechniek. Het zogenaamde zandstalen van de huid.

De salon

You-nique Beauty & Sauna, Eersel

U kunt bij ons terecht voor huidverbetering, huid- en lichaamsverzorging, pedicure, manicure, tal van heerlijke schoonheids- en ontspanningsarrangementen, zonnekuren, afslanken en sauna en wellness. Ook voor mannen hebben wij speciale gezichtsbehandelingen en producten. In de salon wordt gewerkt met de merken Henriëtte Faroche, Faroche Homme, Courtin, Laneche en Golden Rose.
Onze salon is gespecialiseerd in huidverbetering. Sinds december 2015 is eigenaresse Paula Knapen afgestudeerd als Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie. Vanwege de signalerende functie, kan ze diverse huidproblemen in een vroeg stadium ontdekken en adequaat vervolg geven richting uw huisarts. Omdat wij regelmatig scholingen en trainingen volgen kunt u er verzekerd van zijn dat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.
Voor ons staat ú centraal, onze salon staat garant voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en een unieke beleving.

Favoriet maken

Naar de salonpagina
Locatie

Lindestraat 31
5521 EH Eersel

Openingstijden

Maandag12:00 - 22:00
Dinsdag09:00 - 22:00
Woensdag09:00 - 22:00
Donderdag09:00 - 22:00
Vrijdag09:00 - 22:00
Zaterdag09:00 - 12:00
Zondaggesloten

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor You-nique Beauty & Sauna

< Terug