Huidverbetering met Glycopeel
Behandeling:

Huidverbetering met Glycopeel

bij You-nique Beauty & Sauna

60 min.Gezicht > Peeling Gezicht

Bij een glycopeel behandeling wordt er een vloeibare stof (fruitzuur50%) op de huid aangebracht, die er voor zorgt dat de PH-waarde van de huid verandert. De dode huidcellen en een dun laagje van de opperhuid zal hierdoor loslaten en verwijderd worden. De huid wordt als het ware opzettelijk beschadigd, waardoor het natuurlijke herstel wordt aangespoord, met als resultaat dat fijne lijntjes, littekens en rimpeltjes worden verzacht. Peelen is het sleutelwoord!
Voor het beste resultaat: kuurbeh 3x

De salon

You-nique Beauty & Sauna, Eersel

U kunt bij ons terecht voor huidverbetering, huid- en lichaamsverzorging, pedicure, manicure, tal van heerlijke schoonheids- en ontspanningsarrangementen, zonnekuren, afslanken en sauna en wellness. Ook voor mannen hebben wij speciale gezichtsbehandelingen en producten. In de salon wordt gewerkt met de merken HenriŽtte Faroche, Faroche Homme, Courtin, Laneche en Golden Rose.
Onze salon is gespecialiseerd in huidverbetering. Sinds december 2015 is eigenaresse Paula Knapen afgestudeerd als Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie. Vanwege de signalerende functie, kan ze diverse huidproblemen in een vroeg stadium ontdekken en adequaat vervolg geven richting uw huisarts. Omdat wij regelmatig scholingen en trainingen volgen kunt u er verzekerd van zijn dat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.
Voor ons staat ķ centraal, onze salon staat garant voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en een unieke beleving.

Favoriet maken

Naar de salonpagina
Locatie

Lindestraat 31
5521 EH Eersel

Openingstijden

Maandag12:00 - 22:00
Dinsdag09:00 - 22:00
Woensdag09:00 - 22:00
Donderdag09:00 - 22:00
Vrijdag09:00 - 22:00
Zaterdag09:00 - 12:00
Zondaggesloten

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor You-nique Beauty & Sauna

< Terug