Klassieke (sport) massage
Behandeling:

Klassieke (sport) massage

bij Massagepraktijk Gewoon Doen!

30 min.Massage > Sportmassage

De klassieke massage, ook wel zweedse massage genoemd, kan in overleg op zachte of stevige wijze worden uitgevoerd op die delen van het lichaam die even extra aandacht nodig hebben. Deze massage werkt op een diep niveau van lichaam, geest en sociaal welbevinden. Deze massage een zeer gunstige invloed op o.a. stress en sportgerelateerde klachten. Tevens zorgt de massage voor een goede doorbloeding en energiedoorstroming. Een aanrader om even helemaal tot rust te komen.

De salon

Massagepraktijk Gewoon Doen!, Amersfoort

Massagepraktijk Gewoon Doen! Amersfoort Massagepraktijk Gewoon Doen! Amersfoort massagepraktijk Gewoon Doen! Amersfoort Massagepraktijk Gewoon Doen! Amersfoort

Reis mee naar een andere wereld.. Bij Massagepraktijk Gewoon Doen staat de belevenis altijd centraal. Graag neem ik je mee op reis naar verre oorden; die van jezelf of door weg te dromen met de geuren van bijv. La Sultane de Saba..

Korte en lange behandeltrajecten mogelijk voor jong en oud aangepast aan jouw wensen en behoeften. Allen professioneel uitgevoerd en in huiselijke sfeer.

Let op; 3 trappen

Favoriet maken

Naar de salonpagina
Locatie

Van Almondestraat 15C
3814 RV Amersfoort

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor Massagepraktijk Gewoon Doen!

< Terug