Massage Refresh
Behandeling:

Massage Refresh

bij Oossu - Schoonheidssalon

15 min.Massage > Lichaamsmassage

Ben je toe aan een opkikker? Met onze Refresh massage worden je spieren weer soepel gemaakt en wordt de bloeddoorstroming gestimuleerd. Daardoor voel je je direct weer actiever en fitter. De massage richt zich vooral op de nek, hoofdhuid en schouders.

De salon

Oossu - Schoonheidssalon, Rotterdam

Oost is de plek om tot rust te komen. De behandelruimte van Oossu Oossu is op dezelfde locatie gevestigd als kapsalon MixtBaby Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten zoals Cenzaa

Een dag heerlijk ontspannen? Je maakt het compleet met n van de schoonheidsbehandelingen die door Marlene Velasquez, een ervaren en enthousiaste schoonheidsspecialiste, worden uitgevoerd. Van reinigende gezichtsbehandeling tot verfrissende massage.

De schoonheidssalon bevindt zich in hetzelfde pand als MixtBaby, de kapper zonder spiegel en is gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer. De ruimte is geschikt voor de behandeling van n persoon tegelijkertijd, dus je hebt voldoende privacy. Veel vrouwen stellen dit bijzonder op prijs.

Tijdens de behandeling wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke en parabeen vrije producten. Deze Cenzaa producten zijn ook in de salon verkrijgbaar.

Favoriet maken

Naar de salonpagina
Locatie

Mauritsweg 51 A
3012 JW Rotterdam

Telefoon & Website

Toon telefoonnummer oossu.nl

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag11:00 - 19:00
Woensdag11:00 - 19:00
Donderdag11:00 - 19:00
Vrijdag11:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondaggesloten

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor Oossu - Schoonheidssalon

< Terug