Mommy's Power Up
Behandeling:

Mommy's Power Up

bij Really You

180 min.Overig > Beauty Arrangementen

Soms heb je het als drukke mama gewoon even nodig om wat tijd voor jezelf te hebben. Dan heeft Really You precies wat jij nodig hebt. Een dagje ontspannen met een heerlijke massage. Daarna gaan we aan de slag met visagie, haarstyling en garderobe. Het resultaat? Niet alleen een fantastische mama, maar ook een echte powervrouw!

5 uur lang genieten:

- Intake, Personal Shoppen, 1 uur massage, visagie, hairstyling en garderobestyling

€575,0049500

De salon

Really You, Tholen

Really You - Power, Passion and Beauty is within you! Visagie Hairstyling Fotoshoot locatie Fotoshoot

Bij Really You geloven we volledig in de kracht die schuilt in het omarmen van je eigen innerlijke en uiterlijke schoonheid. Soms heb je een ontdekkingsreis nodig om deze kracht weer naar voren te toveren, opnieuw te ontdekken. Met oog voor superieure kwaliteit, leiden we je door de wereld van beauty. Om je te inspireren en je verlangens te doen uitkomen.

Marjolein van Luyken: “Als beautyexpert met veel internationale ervaring in de wereld van visagie en styling weet ik als geen ander dat persoonlijke aandacht een universeel verlangen is. We nemen je daarom vol overtuiging mee op ontdekkingsreis door de wereld van fashion en make-up waarin jouw schoonheid, kracht en passie centraal staan.”

Voor elke gelegenheid bieden we een Power Up. Mocht je iets missen of iets speciaals willen? Dan zetten we alles in het werk om dat te organiseren. Een hotelovernachting, een oppas, een fotoshoot, een limousine of een workshop? Alles kan, niets is te gek!

Favoriet maken

Naar de salonpagina
Locatie

Het Lint 15
4691 DK Tholen

Openingstijden

Maandagop afspraak
Dinsdagop afspraak
Woensdagop afspraak
Donderdagop afspraak
Vrijdagop afspraak
Zaterdagop afspraak
Zondagop afspraak

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor Really You

< Terug