MTS Dermaroller
Behandeling:

MTS Dermaroller

bij All About Beauty

60 min.Gezicht > Dermaroller, Skin Needling

De Microneedle Therapy System Roller™ maakt gebruik van 200 zeer fijne naaldjes die de huid "gecontroleerd perforeren" zonder de opperhuid te beschadigen. Dit stimuleert in de diepere huidlagen de aanmaak van lichaamseigen collageen en elastine en stabiliseert de melanine productie. Collageen is het lichaamseigen eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Melanine is verantwoordelijk voor de pigmentatie van onze huid

De salon

All About Beauty, Rotterdam

All about Beauty All about Beauty

De eigenaresse van deze schoonheidssalon in het centrum van Rotterdam heeft vele jaren ervaring in het vak en is volledig gediplomeerd. Ze heeft gekozen voor de topmerken Decléor, DermaQuest en Mineral Evolution vanwege de exclusiviteit, uitstraling en bewezen resultaten. De behandelingen worden gegeven in een gemoedelijke, rustige sfeer, je voelt je meteen op je gemak.

Favoriet maken

Naar de salonpagina
Locatie

Hoogstraat 51 A
3011 PG Rotterdam

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 16:00
Zondaggesloten

Reviews

Ingrid op 12.09.2012

Beoordeling:  

“De dames bij All About Beauty vinden het duidelijk leuk om goed voor je te zorgen. De eigenaresse Sarah is heel vriendelijk, lijkt met al haar klanten een goede klik te hebben en kent haar klanten goed. De Decléor gezichtsbehandeling was heel fijn en verzorgend. Er worden allerlei natuurlijke oliën gebruikt die heerlijk aanvoelen en je huid diep voeden. Als je wilt worden ook je wenkbrauwen geëpileerd, maar dat had ik net al gedaan. Heel ontspannend en daarna stralend weer naar buiten!”

< Terug