Reviderm microdermabrasie
Behandeling:

Reviderm microdermabrasie

bij Beauty Outline

60 min.Gezicht > Microdermabrasie

Tijdens een microdermabrasie behandeling wordt uw huid gepeeld door middel van diamantkristallen. Microdermabrasie is een fantastische, pijnloze techniek om uw huid gladder, zachter en frisser te maken en deze te ontdoen van fijne rimpels, comedonen (mee-eters), acnť, ondiepe littekens, vergrote poriŽn en huidverkleuringen. Een microdermabrasie behandeling begint met een goede reiniging van de huid. Daarna wordt bij microdermabrasie een apparaat gebruikt waarvan het handstuk lijkt op een pen.

De salon

Beauty Outline, De Koog

Beauty Outline Salon De Koog

Bij Beauty Outline terecht voor diverse gezichts -en lichaamsbehandelingen voor dames, heren en tieners. Beauty Outline is gespecialiseerd in huidverbetering d.m.v. geavanceerde apparatuur en het verbeteren van de totale huidconditie (anti-rimpel, acne littekens, grove poriŽn) door microdermabrasie, couperosebehandelingen en Q-Hed lichtbehandeling. Bij alle facials en bodytreatments worden de behandelingen afgestemd op uw wensen en wordt er een zorgvuldige huidanalyse toegepast. Dit zodat u thuis de werking van de uitgevoerde behandeling kunt voortzetten en ondersteunen met de producten van Jean DíArcel.

Ook voor afslanken werken met de nieuwste apparatuur, afslankproducten en het juiste voedingsadvies. Voor nagelstyling en totale wellness bent u bij ons in de salon aan het juiste adres. U kunt zich heerlijk laten masseren, genieten van een ontspannende gezichtsbehandeling of met zachte voeten naar huis gaan, na een bijzondere fishspa behandeling.

Favoriet maken

Naar de salonpagina
Locatie

Dorpsstraat Passage 1900
1796 BA De Koog

Openingstijden

Maandagop afspraak
Dinsdagop afspraak
Woensdagop afspraak
Donderdagop afspraak
Vrijdagop afspraak
Zaterdagop afspraak
Zondagop afspraak

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor Beauty Outline

< Terug