Shiatsu Massage 90 min
Behandeling:

Shiatsu Massage 90 min

bij Energy4Work

90 min.Massage > Shiatsu Massage

Ontspanning, Massage, Harmoniseren van de Energiestroom.
Shiatsu heeft alles te maken met balans. De werking van Shiatsu is te verklaren vanuit het zenuwstelsel, door drukpuntenmassage wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Het lichaam zorgt er als het ware zelf voor dat het weer in balans komt, c.q geneest.

De salon

Energy4Work, Rotterdam

Energy4Work Energy4Work Energy4Work Energy4Work

Energy4work geeft u weer energie!
Hard werken, deadlines, targets halen?
Als er binnen een organisatie een onderdeel niet goed functioneert (ziek is) dan kan het hele bedrijf (lichaam) daar hinder en schade van ondervinden. Het bedrijf is als het menselijk lichaam. Als de mens niet in balans is dan is het sneller vatbaar voor allerlei ziektes en kan men niet naar behoren functioneren. Als het bedrijf (lichaam) gezond is dan kan men betere prestaties leveren. Dus als mensen in balans zijn is de organisatie ook in balans.

Favoriet maken

Naar de salonpagina
Locatie

Jan Jacob Slauerhoffstraat 73
3069 jv Rotterdam

Openingstijden

Maandag10:00 - 20:00
Dinsdag17:00 - 20:00
Woensdag17:00 - 20:00
Donderdag10:00 - 20:00
Vrijdag17:00 - 20:00
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

Reviews

Jeanine op 18.10.2012

Beoordeling:  

“Shiatsu was voor mij een nieuwe ervaring, maar zeker eentje die ik niet had willen missen. Rob stelt je direct op je gemak en zoekt echt naar die plekken waar je last van hebt om je te helpen te kunnen ontspannen en (in mijn geval) los te laten. Hij kan je goed uitleggen wat hij aan het doen is en wat eventuele oorzaken zouden kunnen zijn. Voor mij de ideale massage en ik ga zeker terug.”

Annechien op 16.09.2012

Beoordeling:  

“Nota bene in een huis waar nog vollop geklust wordt, kwam @Energy4Work een massage geven aan alle aanwezige klussers. En dat deed hij super. Hij nam er de tijd voor en zorgde er voor dat iedereen weer relaxed en ontspannen werd. Zelfs mijn eigen, gestresste en vastzittende schouders kon hij los maken. Zeker een aanrader en voor mij voor herhaling vatbaar!”

< Terug