Shiatsu massage
Behandeling:

Shiatsu massage

bij Beautysalon Divino

45 min.Gezicht > Shiatsu, Bindweefsel massage

De Shiatsu massage is een drukpunt massage. Het zorgt er voor dat de energiebanen in het lichaam in balans worden gebracht waardoor er huidverbetering optreed. Tijdens de Shiatsu massage worden drukpunten geactiveerd op je hoofd, nek, schouders, en eindigt onder aan de armen. Shiatsu ziet het gezicht als spiegel van alle lichaamfuncties. Verstoorde functies kunnen leiden tot huidproblemen. Shiatsu gaat uit van de aanwezige levensenergie en het zelf genezend vermogen van de mens.

De salon

Beautysalon Divino, Scherpenzeel

Hallo!
Mijn naam is Ilse Koetsier en ik ben gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste, wimperstyliste en browstyliste en laat je graag kennis maken met Beautysalon Divino.
Beautysalon Divino staat in het teken van ontspanning, verzorging en persoonlijke aandacht.
Je kunt terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen: ontspannende gezichtsbehandelingen, wimperextensions, massages, harsen, HD Brow Sculpting en tandglitters.
Voor welke behandeling je ook komt, vanaf het moment dat je binnenstapt in de salon is het mijn doel om je lekker te laten ontspannen. Of dit nu een behandeling van 15 minuten of 2 uur is, je kunt je op jouw gemak voelen en even onttrekken aan de dagelijkse sleur.

Neem even rustig een kijkje en graag tot ziens in de salon!

Favoriet maken

Naar de salonpagina
Locatie

Frans Halslaan 12
3925 XK Scherpenzeel

Openingstijden

Maandag09:30 - 21:00
Dinsdag09:30 - 21:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdaggesloten
Vrijdaggesloten
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondaggesloten

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor Beautysalon Divino

< Terug