SportMassage
Behandeling:

SportMassage

bij BeauTec

30 min.Massage > Sportmassage

De sportmassage is een preventieve massage. Deze heeft als doel de spieren te masseren, die het zwaarst worden belast. Hierdoor ontstaat er een betere doorbloeding waardoor de afvalstoffen beter opgenomen worden. Dit wordt bereikt door een korte maar heftige massage. Deze is geschikt voor iedereen. Want elk lichaam is in beweging, iedereen gebruikt zijn spieren. Door vermoeidheid, stress of overbelasting kunt u last krijgen van nek, schouders, rug, benen of armen.

> 60 min. € 67

De salon

BeauTec, Eindhoven

BeauTec biedt u een uitgebreid behandelpallet aan zoals; huidverjonging en -versteviging, acné en littekentherapie, striae, hyperpigmentatie, cellulite, pedicure, massages en nog veel meer. Op basis van een persoonlijk consult wordt een professioneel behandelplan samengesteld voor een nóg mooiere versie van uzelf.
Uiteraard zijn er met de grote zorgverzekeraars contracten afgesloten en kunnen behandelingen zoals camouflage en acné therapie vanuit de aanvullende verzekering worden vergoed. Deze behandelingen gaan niet ten kosten van uw eigen risico.

"Fusion of modern science & passion for healthy skin"

Favoriet maken

Naar de salonpagina
Locatie

Clausplein 2
5611 XP Eindhoven

Telefoon & Website

Toon telefoonnummer www.beautec.nl

Openingstijden

Maandag09:30 - 17:30
Dinsdag09:30 - 20:00
Woensdag09:30 - 12:30
Donderdag09:30 - 20:00
Vrijdag09:30 - 17:30
Zaterdagop afspraak
Zondaggesloten

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor BeauTec

< Terug