stralend mooi
Behandeling:

stralend mooi

bij Huid en Uiterlijk

60 min.Gezicht > Facial

Stralend mooi houdt in: een huidanalyse, reiniging, scrub-behandeling, gezichtsmassage, masker, en 24-uur crème en het verwijderen van eventuele oneffenheden. Bij Stralend mooi doet uw decolleté ook mee.

Daarnaast krijgt u een gezichtsmassage. Deze zorgt onder andere voor een betere doorbloeding van uw huid.Ook zal er gekeken worden naar huid verbetering mogelijkheden mocht u hier in geïnteresseerd zijn. Met een huid die als satijn aanvoelt, verlaat u de salon van Huid en uiterlijk.

De salon

Huid en Uiterlijk, Zwolle

salon Andrea Helbers producten wasbak spiegel cabine 2

Huid en uiterlijk Onthuld uw ware schoonheid.

Uw huid is een belangrijk deel van uw lichaam. Het is essentieel dat deze prettig aanvoelt en er zo egaal mogelijk uitziet. Toch is dit niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Daarom combineert Huid en uiterlijk traditionele en innovatieve behandelmethodes: om couperose, rimpels, fijne littekens, pigmentvlekken en andere oneffenheden van uw huid aan te pakken. Door de natuurlijke kracht van uw huid een handje te helpen is.

Unieke behandelingen

Een aantal huidverbetering methodes van Huid en uiterlijk is uniek in Zwolle. Uw verzekeraar vergoedt bovendien elektrische ontharing/ ipl ontharen (in het gezicht), medische camouflage (bvb voor wijnvlekken, couperose, rosacea en pigmentatie in het gezicht) en acné-behandelingen, zoals diverse peelings. Kiezen wordt pas makkelijk als u weet wat werkt voor uw huid. Daarom krijgt u een gratis voorbehandeling, zodat ik u zo goed mogelijk van advies kan voorzien.

Favoriet maken

Naar de salonpagina
Locatie

Vlist,7
8032 BE Zwolle

Openingstijden

Maandag09:00 - 22:00
Dinsdag09:00 - 22:00
Woensdag09:00 - 22:00
Donderdag09:00 - 22:00
Vrijdag09:00 - 22:00
Zaterdag11:00 - 18:00
Zondaggesloten

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor Huid en Uiterlijk

< Terug