Warme winter behandeling
Behandeling:

Warme winter behandeling

bij Salon Skinlove

60 min.Gezicht > Facial

Een heerlijke warme winter behandeling. Er wordt gestart met een reiniging en daarna een scrub. Na de scrub wordt er gekeken naar de huid, geef ik adviezen en kan ik u vragen beantwoorden. Hierna zal ik onzuiverheden verwijderen. Daarna volgt een heerlijk ontspannende gezichtsmassage met Hotstone, voor de heerlijke warmte. Daarna breng ik een concentraat aan en een masker afgestemd op de huid. Tevens breng ik ook een oogmasker aan, om de huid rond de ogen nog extra te verzorgen.

€40,003000

De salon

Salon Skinlove, Bunschoten

De salon, niet groot, maar erg gezellig en een prettige omgeving

Salon Skinlove staat voor persoonlijke verzorging en aandacht voor u huid. We willen allemaal oud worden maar willen het zo min mogelijk aan de huid zien. Daarvoor is de juiste verzorging nodig voor de huid.
Graag wil ik u helpen door middel van behandelingen en advies. Mijn passie ligt dan ook bij het adviseren en helpen met al uw vragen. Daarnaast vind ik het ook erg fijn om u helemaal te laten ontspannen en te laten genieten van een heerlijke behandeling. De visie van Salon Skinlove is om u te laten ontspannen voor een betaalbare prijs. Daar zijn de tarieven dan ook op aangepast.

Favoriet maken

Naar de salonpagina
Locatie

Engelandvaarders 20
3751 xv Bunschoten

Openingstijden

Maandagop afspraak
Dinsdagop afspraak
Woensdagop afspraak
Donderdagop afspraak
Vrijdagop afspraak
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor Salon Skinlove

< Terug