Zwangerschapsmassage
Behandeling:

Zwangerschapsmassage

bij Je Andere Gezicht

60 min.Massage > Zwangerschapsmassage

Deze zwangerschapsmassage is een complete lichaamsmassage om alle ongemakken tijdens deze periode te verzachten . U hoeft hierbij niet op uw buik te liggen. De massage wordt gegeven in zij en rugligging en we maken het zo comfortabel als mogelijk voor u en hebben heerlijke kussens om u te ondersteunen. We gebruiken een zachte mandarijnen olie en heerlijke achtergrond muziek om u geheel te laten ontspannen.

De salon

Je Andere Gezicht, Zeist

Vanaf het moment dat u binnenstapt ervaart u de persoonlijke aandacht, welke zo hoog in ons vaandel staat. Iedereen die bij ons binnenkomt is uniek. Misschien heeft u last van stress, teveel lijntjes of wilt u zich alleen maar eens heerlijk ontspannen, iedereen heeft unieke aandacht nodig. En omdat wij, net als u van massaliteit gruwen, geven wij u die persoonlijke aandacht. Een gedegen intakegesprek is hiervoor de start.
Ik ben al vele jaren schoonheidsspecialiste en zie dat er ieder jaar weer nieuwe ontwikkelingen zijn op ons vakgebied. Mijn interesse gaat uit naar dermatologie waar ik een aantal cursussen voor gevolgd heb. Ik werk samen met een huidtherapeute, dermatologen en een huidcentrum en verwijs mensen door wanneer ik merk dat bepaalde huidafwijkingen buiten mijn vakgebied vallen.

Favoriet maken

Naar de salonpagina
Locatie

Rozenstraat 5a
3702 VK Zeist

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag09:30 - 17:00
Woensdag09:30 - 17:00
Donderdag09:30 - 17:00
Vrijdag09:30 - 17:00
Zaterdag09:30 - 14:00
Zondaggesloten

Reviews

Janet op 01.09.2014

Beoordeling:  

“Vriendelijke dame, heerlijke behandeling.”

< Terug