All About Beauty,
Rotterdam

All about Beauty All about Beauty
AFSPRAAK:
Over All About Beauty

De eigenaresse van deze schoonheidssalon in het centrum van Rotterdam heeft vele jaren ervaring in het vak en is volledig gediplomeerd. Ze heeft gekozen voor de topmerken Decléor, DermaQuest en Mineral Evolution vanwege de exclusiviteit, uitstraling en bewezen resultaten. De behandelingen worden gegeven in een gemoedelijke, rustige sfeer, je voelt je meteen op je gemak.

Wat maakt All About Beauty bijzonder?

Onze persoonlijke aandacht voor u en uw huid staan bij ons centraal.
Een gezonde, stralende huid is wat we willen bereiken.

All About Beauty gebruikt o.a. de producten van:
Decleor DermaQuest Lycogel OPI
Locatie

Hoogstraat 51 A
3011 PG Rotterdam
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 16:00
Zondaggesloten

< Terug
BeautyBookers over All About Beauty
Eigenaresse Sarah van All About Beauty heeft duidelijk kennis van zaken, is bescheiden (ze stottert zelfs een beetje), maar weet wel alles van haar klanten die dan ook keer op keer blijven terug komen. Haar salon heeft beneden twee behandelruimtes voor gezichtsbehandelingen, massages en pedicures en boven worden de manicures verzorgd. Samen met haar team zorgt ze voor optimale verzorging en ontspanning van haar klanten. Een echte aanrader in het centrum van Rotterdam!

Reviews

Ingrid op 12.09.2012

Beoordeling:  

“De dames bij All About Beauty vinden het duidelijk leuk om goed voor je te zorgen. De eigenaresse Sarah is heel vriendelijk, lijkt met al haar klanten een goede klik te hebben en kent haar klanten goed. De Decléor gezichtsbehandeling was heel fijn en verzorgend. Er worden allerlei natuurlijke oliën gebruikt die heerlijk aanvoelen en je huid diep voeden. Als je wilt worden ook je wenkbrauwen geëpileerd, maar dat had ik net al gedaan. Heel ontspannend en daarna stralend weer naar buiten!”

< Terug