Energy4Work,
Rotterdam

Energy4Work Energy4Work Energy4Work Energy4Work
AFSPRAAK:
Over Energy4Work

Energy4work geeft u weer energie!
Hard werken, deadlines, targets halen?
Als er binnen een organisatie een onderdeel niet goed functioneert (ziek is) dan kan het hele bedrijf (lichaam) daar hinder en schade van ondervinden. Het bedrijf is als het menselijk lichaam. Als de mens niet in balans is dan is het sneller vatbaar voor allerlei ziektes en kan men niet naar behoren functioneren. Als het bedrijf (lichaam) gezond is dan kan men betere prestaties leveren. Dus als mensen in balans zijn is de organisatie ook in balans.

Locatie

Jan Jacob Slauerhoffstraat 73
3069 jv Rotterdam
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag10:00 - 20:00
Dinsdag17:00 - 20:00
Woensdag17:00 - 20:00
Donderdag10:00 - 20:00
Vrijdag17:00 - 20:00
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

< Terug
BeautyBookers over Energy4Work
Rob is zowel Tai Chi instructeur als Shiatsu masseur. Hij werkt veel voor bedrijven waar hij langs gaat om stoelmassages te geven. Een luxe waar ieder bedrijf gebruik van zou moeten maken. Maar zelf hebben we Rob ook wel eens gevraagd om thuis langs te komen om daar gemasseerd te worden en zo, zonder daarna nog de deur nog uit te hoeven, ontspannen te kunnen genieten van zijn doelgerichte massages. Ook heeft Rob een hele fijne massagetechniek voor zwangere vrouwen en zorgt hij altijd dat hij goed aanvoelt wat er nodig is om de spanning uit je lichaam te masseren. Eigenlijk verdient iedereen een Rob, vinden wij!

Reviews

Jeanine op 18.10.2012

Beoordeling:  

“Shiatsu was voor mij een nieuwe ervaring, maar zeker eentje die ik niet had willen missen. Rob stelt je direct op je gemak en zoekt echt naar die plekken waar je last van hebt om je te helpen te kunnen ontspannen en (in mijn geval) los te laten. Hij kan je goed uitleggen wat hij aan het doen is en wat eventuele oorzaken zouden kunnen zijn. Voor mij de ideale massage en ik ga zeker terug.”

Annechien op 16.09.2012

Beoordeling:  

“Nota bene in een huis waar nog vollop geklust wordt, kwam @Energy4Work een massage geven aan alle aanwezige klussers. En dat deed hij super. Hij nam er de tijd voor en zorgde er voor dat iedereen weer relaxed en ontspannen werd. Zelfs mijn eigen, gestresste en vastzittende schouders kon hij los maken. Zeker een aanrader en voor mij voor herhaling vatbaar!”

< Terug