Floor Salon,
Hoorn

Floor Salon
AFSPRAAK:
Over Floor Salon

De salon heeft een ontspannen en moderne, warme uitstraling. Gelegen in een rustige wijk in Hoorn Noord. Parkeerplaatsen zijn ruim voldoende aanwezig, parkeergeld niet nodig. De salon bevindt zich op de begane grond en is makkelijk bereikbaar.

Floor Salon werkt met de zeer uitgebreide huidverzorgingslijn van HenriŽtte Faroche voor man en vrouw, waarbij alle producten ťťn ding met elkaar gemeen hebben: De kracht van de natuur. De oeroude wetenschap van zuivere producten in combinatie met de nieuwste en meest moderne inzichten in de huidverzorging. De uitgebreide huidverzorgingslijn biedt producten aan voor ieder huidtype en heeft daarnaast veel speciale verzorgingsproducten die naast iedere productlijn gebruikt kunnen worden.

Wat maakt Floor Salon bijzonder?

Bij Floor Salon weet je weer even wat me-time is. Jezelf opladen en ontspannen bij een heerlijke behandeling, waarbij persoonlijkheid, professionaliteit, warmte en kleinschalig het raamwerk vormen voor volledige ontspanning.

Reeds bij binnenkomst waan je je in een oase van rust in deze kleine, maar moderne en ietwat kunstzinnige salon. Voor een ieder die dit waardeert, de plek in Hoorn e.o. om volledig van ontspanning en verzorging te genieten.

Floor Salon gebruikt o.a. de producten van:
Courtin Henriette Faroche Laneche Pui Pui
Locatie

't Grachtje Over 74
1625 PJ Hoorn
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag09:30 - 17:00
Dinsdag09:30 - 17:00
Woensdag09:30 - 17:00
Donderdag09:30 - 17:00
Vrijdag09:30 - 17:00
Zaterdagop afspraak
Zondaggesloten

< Terug

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor Floor Salon

< Terug