Knapp! Skincarecenter & Cityspa,
Wemeldinge

Knapp Knapp arangementen Knapp! in Zeeland Knapp! in Zeeland Knapp Garra Rufa Knapp! in Zeeland Knapp! in Zeeland Knapp! in Zeeland Knapp Knapp Knapp visitekaartje
AFSPRAAK:
Over Knapp! Skincarecenter & Cityspa

Een behandeling één maal in de 4 of 6 weken in de salon van Knapp! Skincarecenter & Cityspa is niet alleen heerlijk en ontspannend, maar vooral ook noodzakelijk om uw huid in een goede conditie te krijgen en te houden!
Knapp! in Zeeland was ook de eerste 'Primp & Drybar' salon waar je terecht kunt voor een goed geföhnde coupe om mee naar een feestje te gaan. Ook kunnen aanstaande bruidjes terecht voor hun bruidsmake-up en haar en worden er vaak events georganiseerd waar ook Mari van de Ven aan meewerkt.

Knapp! Skincarecenter & Cityspa gebruikt o.a. de producten van:
Comfort Zone dermalogica Fudge OPI Pupa
Locatie

Wilhelminastraat 76B
4424 BD Wemeldinge
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag09:00 - 17:30
Zaterdag09:00 - 16:00
Zondaggesloten

< Terug
BeautyBookers over Knapp! Skincarecenter & Cityspa
Knapp! in Zeeland is zo'n fijne salon waarvan je zou willen dat je er iedere week naar toe kan voor een fijne behandeling! Helaas wonen wij van BeautyBookers in Zuid-Holland en is het daarmee onmogelijk. Maar de ruime salon waar je voor je haar, huid en nagels terecht kunt is super vrouwelijk en de medewerkers zijn heel professioneel. Eigenaresse Marie-Anne heeft jarenlange ervaring en is, naast nieuwe trends in schoonheidsbehandelingen, ook altijd op zoek naar fijne producten en merken voor haar klanten. Zo kun je in de salon ook mooie tassen, cadeaus en schoenen vinden. En door het gebruik van goede merken als Dermalogica, Comfort Zone en O.P.I weet je dat je in goede handen bent!

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor Knapp! Skincarecenter & Cityspa

< Terug