Really You,
Tholen

Really You - Power, Passion and Beauty is within you! Visagie Hairstyling Fotoshoot locatie Fotoshoot
AFSPRAAK:
Over Really You

Bij Really You geloven we volledig in de kracht die schuilt in het omarmen van je eigen innerlijke en uiterlijke schoonheid. Soms heb je een ontdekkingsreis nodig om deze kracht weer naar voren te toveren, opnieuw te ontdekken. Met oog voor superieure kwaliteit, leiden we je door de wereld van beauty. Om je te inspireren en je verlangens te doen uitkomen.

Marjolein van Luyken: “Als beautyexpert met veel internationale ervaring in de wereld van visagie en styling weet ik als geen ander dat persoonlijke aandacht een universeel verlangen is. We nemen je daarom vol overtuiging mee op ontdekkingsreis door de wereld van fashion en make-up waarin jouw schoonheid, kracht en passie centraal staan.”

Voor elke gelegenheid bieden we een Power Up. Mocht je iets missen of iets speciaals willen? Dan zetten we alles in het werk om dat te organiseren. Een hotelovernachting, een oppas, een fotoshoot, een limousine of een workshop? Alles kan, niets is te gek!

Wat maakt Really You bijzonder?

Wij werken niet vanuit een vaste salon, maar kiezen samen met u de perfecte locatie voor uw Power Up. Of u dit nu thuis wilt, in een prachtig hotel of een bosrijke omgeving. Wij regelen het voor u. U staat centraal deze dag, het mag u aan niets ontbreken, en daar zetten onze experts zich 1000% voor in.

Locatie

Het Lint 15
4691 DK Tholen
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandagop afspraak
Dinsdagop afspraak
Woensdagop afspraak
Donderdagop afspraak
Vrijdagop afspraak
Zaterdagop afspraak
Zondagop afspraak

< Terug

Behandelingen

Er zijn geen behandelingen gevonden.

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor Really You

< Terug