Salon Skinlove,
Bunschoten

De salon, niet groot, maar erg gezellig en een prettige omgeving
AFSPRAAK:
Over Salon Skinlove

Salon Skinlove staat voor persoonlijke verzorging en aandacht voor u huid. We willen allemaal oud worden maar willen het zo min mogelijk aan de huid zien. Daarvoor is de juiste verzorging nodig voor de huid.
Graag wil ik u helpen door middel van behandelingen en advies. Mijn passie ligt dan ook bij het adviseren en helpen met al uw vragen. Daarnaast vind ik het ook erg fijn om u helemaal te laten ontspannen en te laten genieten van een heerlijke behandeling. De visie van Salon Skinlove is om u te laten ontspannen voor een betaalbare prijs. Daar zijn de tarieven dan ook op aangepast.

Wat maakt Salon Skinlove bijzonder?

Mijn Salon is gevestigd aan huis en ik werk alleen, hierdoor wordt u altijd door mij behandeld. Daarnaast werk ik met de producten van Nouvital die voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong bevatten, dit vind ik erg belangrijk om dat de huid kwetsbaar is en heel belangrijk.
Momenteel volg ik een opleiding tot huidtherapeut, hierdoor kan u met al uw huidproblemen bij mij terecht voor advies en eventueel voor behandelingen.

Salon Skinlove gebruikt o.a. de producten van:
Magnetic Nouvital
Locatie

Engelandvaarders 20
3751 xv Bunschoten
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandagop afspraak
Dinsdagop afspraak
Woensdagop afspraak
Donderdagop afspraak
Vrijdaggesloten
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

< Terug

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor Salon Skinlove

< Terug