Schoonheidssalon Alexandra,
Schalkhaar

AFSPRAAK:
Over Schoonheidssalon Alexandra

Bij schoonheidssalon Alexandra kunt u terecht voor behandelingen gericht op huidverbetering en antidaging. Maar u kunt ook langskomen voor deelbehandelingen zoals harsen van lichaamsdelen, epileren/harsen van de wenkbrauwen of verven van de wimpers/wenkbrauwen. Er wordt gewerkt met de producten van Neoderma welke oa bekend staat voor de Kruiden Bio Peeling. Deze bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastiene.
Tevens kunt u ook terecht voor een behandeling/kuur Collageen Booster, dit is op een manuele manier (bindweefselmassage) werken aan het verminderen van de gelaatsrimpels. Ook is het mogelijk om wimperextentions te laten plaatsen of een LashLifting (wimperkrul) behandeling.
Kortom genoeg reden om een keer een afspraak te maken voor een behandeling op maat!

Wat maakt Schoonheidssalon Alexandra bijzonder?

Het is een mooie salon waar je geheel tot rust kan komen en heerlijk kunt ontspannen. Bij binnenkomst wordt u eerst verwend met een kopje koffie of thee en vind er een intakegesprek plaats zodat er een behandeling specifiek op uw wensen en huid wordt aangepast. De kracht van schoonheidssalon Alexandra is dat door middel van natuurlijke ingrediŽnten en/of behandelingen we de huid verbeteren. We nemen de tijd, klant en de behandeling staat centraal en niet de klok aan de muur.

Schoonheidssalon Alexandra gebruikt o.a. de producten van:
Lash Extend Neoderma
Locatie

Voorhorsterweg 11B
7433 SH Schalkhaar
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdagop afspraak
Zondaggesloten

< Terug

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor Schoonheidssalon Alexandra

< Terug