ZKIN Spraytan & Beauty,
Den Haag

Soap Flakes www.ZKINSHOP.nl Loveness @ zkinshop.nl www.zkinshop.nl Facials by Oolaboo ZKINsoap! @ZKINSHOP.NL ZKIN Salon Love it! ZKIN Salon Love it! ZKIN Salon Love it! Campos de Ibiza, Loveness, Sunjunkie and more @ZKIN ZKIN producten T.Leclerc producten @ ZKIN salon ZKINsoap! @ZKINSHOP.NL ZKIN producten WWW.MYZKIN.NL
AFSPRAAK:
Betalen:
Over ZKIN Spraytan & Beauty

ZKIN Spraytan & Beauty

Wil je deze lente een lekker maar wel gezond kleurtje? Bij ZKIN Spraytan & Beauty kun je terecht voor een ‘sun kissed tintje’binnen maar liefst 15 min. Spraytannen is dé nieuwe manier om op een verantwoorde manier een mooie kleur te krijgen. Naast Spraytan kun je bij ZKIN ook diverse beauty behandelingen nemen zoals een DUO mani of pedicure, waxen, massages en i.s.m. een tandarts je tanden laten bleken.

ZKINSHOP.NL

Deze webshop geeft ons een beetje het gevoel van zo'n boetiekje in Londen of Parijs. Wat een bijzondere producten! 't Liefst zou je ze eens in het echt willen ruiken of proberen, maar de omschrijvingen maken ook al veel goed. Zoals die plumming lipgloss van het merk Loveness. Hiermee laat je je lippen tintelen waardoor ze binnen vijf minuten voller lijken. En van Star Ibiza zijn die heerlijke handdoeken met ster, die extra snel drogen. En dan de SunJunkie bodymist: een spray waardoor je er snel egaal bruin uitziet. Dat kunnen we wel gebruiken!

Wat maakt ZKIN Spraytan & Beauty bijzonder?

ZKIN bevind zich achterin een prachtig oud pand midden in het centrum van Den Haag. De salon is niet direct zichtbaar en er word dus op afspraak gepland. Ieder die hier binnenkomt voelt zich direct op z'n gemak en kan heerlijk ontspannen in deze hippe toch knusse salon.

ZKIN Spraytan & Beauty gebruikt o.a. de producten van:
Essie Oolaboo Sunjunkie T. Leclerc
Locatie

Westeinde 131
2512 GW Den Haag
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag10:00 - 21:00
Dinsdag10:00 - 21:00
Woensdag10:00 - 21:00
Donderdag10:00 - 21:00
Vrijdag10:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag10:00 - 17:00

Telefoon & Website

Toon telefoonnummer www.myzkin.nl

< Terug
BeautyBookers over ZKIN Spraytan & Beauty
Nannie en Priscilla werkten samen op hetzelfde kantoor tot ze het tijd vonden om hun dromen waar te maken! Ze begonnen ZKIN Spraytan & Beauty, waar je natuurlijk terecht kunt voor een spraytan, maar ook voor manicures en pedicures met nagellak van Essie en om je wenkbrauwen te laten epileren of te verven. De behandelingen van ZKIN hebben ook allemaal prachtige namen, zoals een ‘Shimmer’ behandeling (Spraytan) of een ‘Eyebrow Shizzle’ (wenkbrauwen ontharen). Ook mannen kunnen terecht bij ZKIN voor hun ‘Like a Gent’ behandelingen. ZKIN – Love it!

Reviews

Cobie op 29.10.2012

Beoordeling:  

“De salon staat nog in de kinderschoenen, maar je wordt prima geholpen en de Sparkling Hands Deluxe is een zeer uitgebreide, fijne behandeling, waarmee je handen en nagels er weer helemaal tegen kunnen. Als je jezelf in de watten wilt leggen is een bezoekje aan deze startende ondernemers een aanrader!”

< Terug