Online afspraken bij Massagepraktijk Gewoon Doen!

Over Massagepraktijk Gewoon Doen!

Massagepraktijk Gewoon Doen! Amersfoort Massagepraktijk Gewoon Doen! Amersfoort massagepraktijk Gewoon Doen! Amersfoort Massagepraktijk Gewoon Doen! Amersfoort
Over Massagepraktijk Gewoon Doen!

Reis mee naar een andere wereld.. Bij Massagepraktijk Gewoon Doen staat de belevenis altijd centraal. Graag neem ik je mee op reis naar verre oorden; die van jezelf of door weg te dromen met de geuren van bijv. La Sultane de Saba..

Korte en lange behandeltrajecten mogelijk voor jong en oud aangepast aan jouw wensen en behoeften. Allen professioneel uitgevoerd en in huiselijke sfeer.

Let op; 3 trappen

Wat maakt Massagepraktijk Gewoon Doen! bijzonder?

Wij gebruiken uitsluitend natuurlijke- en biologische cosmetica producten.Vrij van parabenen.

Wij voeren de merken La Sultane de Saba en L'Atelier des Delices.

In onze salon gebruiken we o.a. de producten van:
Atelier des Delices Bach Florame La Sultane de Saba Volatile

Locatie, contact en openingstijden

Locatie

Van Almondestraat 15C
3814 RV Amersfoort
Routebeschrijving

Contactinformatie

www.massagepraktijk-gewoondoen.nl
Toon telefoonnummer

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

Reviews (0)

Er zijn geen reviews gevonden.

Behandelingen

Massage

Thaise yoga massage45min.

THAISE YOGA MASSAGE

De Thaise Joga Massage is een combinatie van dynamische en interactieve rek en strek technieken die door de masseur worden uitgevoerd. Massage en Yoga vloeien in elkaar over en veroorzaken een welverdiende ontspanning.
Op een vloeiende en ritmische manier wordt er onder andere ruimte gecreŽerd in de gewrichten en kan opgebouwde spanning vrij komen. Je hebt makkelijk zittende (sport)kleding aan tijdens de behandeling.

Tapping Therapie60min.

EFT (Emotional Freedom Technique) / Tapping Therapie
EFT oftewel de Emotionele Bevrijdings Techniek, is een methode waarmee je emotionele blokkades kunt loslaten en lichamelijke klachten kunt verminderen.
EFT kan toegepast worden bij:
ēAngsten en fobieŽn zoals bloosangst, spreekangst, vliegangst, autorij-angst, hoogtevrees, pleinvrees, claustrofobie, spinnenangst, faalangst etc.
ēStressklachten en stress-gerelateerde klachten zoals hartkloppingen, uitstelgedrag, burn-out, overspannenheid

Hotstone massage75min.
€65,00€55,00BekijkenSluiten

De hotstone massage is vooral een ontspanningsmassage en wordt uitgevoerd met verwarmde stenen die de warmte lang kunnen vasthouden.

De warmte dringt diep door in het lichaam en zorgt voor:
-verbeterde stofwisseling (ook van de cellen)
-verbeterde bloedsomloop
-verbeterde functie van het lymfestelsel
-diepe ontspanning van het lichaam
-effectievere genezing
-zelfaanpassing en zelfregulering van het lichaam
-versnelling van de hartslag
-vaatverwijding

10x Strippenkaart Massage & Therapie60min.
€600,00€495,00BekijkenSluiten

Met deze strippenkaart heeft u recht op een combinatie van massage en therapie naar gelang uw behoefte.
U kunt kiezen uit EFT emotional freedom techniques, BDR bodydrumrelease, metamorfose massage, ontspanningsmassage, energetische massage, aromatherapie of voor een compleet behandeltraject op maat.
Ook geschikt voor kinderen. Hierbij kan eveneens gebruik gemaakt worden uit technieken uit de kindermassage.

Klassieke (sport) massage30min.

De klassieke massage, ook wel zweedse massage genoemd, kan in overleg op zachte of stevige wijze worden uitgevoerd op die delen van het lichaam die even extra aandacht nodig hebben. Deze massage werkt op een diep niveau van lichaam, geest en sociaal welbevinden. Deze massage een zeer gunstige invloed op o.a. stress en sportgerelateerde klachten. Tevens zorgt de massage voor een goede doorbloeding en energiedoorstroming. Een aanrader om even helemaal tot rust te komen.

Anti hoofdpijn massage30min.

Bij spanningshoofdpijn, medicatie afhankelijke hoofdpijn, cluster hoofdpijn of migraine kan deze massage ingezet worden. De massage wordt liggend op de rug uitgevoerd op hoofd, hals/nek, bovenrug/schouders en deels in het gezicht.

Schelpen massage60min.

Ontspannende massage met koude schelpen (cold lava shells) en de geur van groene thee met gember. De doorbloeding komt weer goed op gang. Ga mee op reis en laat je verwennen. Incl. verzorgende bodylotion na afloop van de behandeling.


Deze massage wordt uitgevoerd met handgemaakte porseleinen schelpen van hoogwaardige kwaliteit. De glacial schelpen massage is uitermate geschikt voor koudetherapie of als lente/zomer massage. Het klinkt kouder dan het is!!

Energetische Massage - Chakra's90min.

Een holistische energetische massage is een rustige en langzame massage met veel aandacht voor de client maar ook zijn/haar chakra's. Massagegrepen worden afgewisseld met schuddingen, het pulsen van het lichaam. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de energiepunten waar je veel spanningen vasthoud, zoals bijvoorbeeld je kieen en je nek. Na afloop zul je jezelf een stuk beter en vrolijker voelen.

Bamboe Massage90min.

Bamboe massage en exotische geuren uit Maleisie. Een sensatie voor het lichaam en geest. We werken met de massageolie van La Sultane de Saba. Laat je eens verrassen!

Bij deze massage uit AziŽ staan de vijf elementen centraal: hout, vuur, aarde, water en metaal. Bamboestokken worden gebruikt als verlengstuk van handen en onderarmen. Hierdoor kan er met deze massage dieper gewerkt worden op spieren en spierknopen en zal dit meer effect hebben. Gewoon Doen dus !

Ontspanningsmassage60min.

De ontspanningsmassage zorgt voor harmonie en balans tussen lichaam en geest. Heerlijk een uurtje genieten met een rustgevend muziekje op de achtergrond.

Tijdens de ontspannende massage kan er op verzoek ook wat dieper op de spieren gewerkt worden. Ik gebruik dan technieken uit de klassieke (sport) massage, rugpijnmassage en gebruik onderarmtechnieken. Een combinatie die vaak als erg prettig ervaren wordt.

Massage Strippenkaart 10x 60 minuten60min.
€550,00€450,00BekijkenSluiten

Profiteer van een korting van 100 euro bij aanschaf van de massage strippenkaart.
Je ontvangt 10x een ontspannende massage van 60 minuten naar keuze van 55 euro voor 45 euro.

Betaling geschiedt voorafgaand aan de behandelingen reeks in de salon (contant of pin). De strippenkaart is 1 jaar geldig vanaf uitgifte datum en is overdraagbaar. Afspraken kunt u zelf naar behoefte inplannen onder vermelding van "strippenkaart".

Niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen.

Bodydrum release60min.

Bodydrumrelease (bdr) zorgt voor bilaterale stimulatie van de hersenhelften, hierdoor raak je diep ontspannen en ontstaat er een verruimd bewustzijn. Tevens kom je beter in contact met je gevoel en wordt intuÔtie en creativiteit geprikkeld. Er wordt afwisselend getrommeld op de achterzijde van het lichaam. Kleding kan gewoon aanblijven.
Het effect van bdr is vergelijkbaar met emdr. Je krijgt meer zelfvertrouwen, weet beter wat je wil en bevrijd jezelf van blokkades.

Massage strippenkaart - 10x 45 minuten45min.
€450,00€395,00BekijkenSluiten

Deze massage kaart geeft u recht op 10 massages van 45 minuten binnen 1 jaar na aankoop datum. De kaart is overdraagbaar. Gewoon Doen! Gewoon Goed!

Massage strippenkaart 10x 30 minuten30min.
€300,00€275,00BekijkenSluiten

Deze massage kaart geeft recht op 10 massages van 30 minuten naar keuze. Betaling dient vooraf te geschieden en is 1 jaar geldig vanaf de aankoop datum en is niet persoonsgebonden.

Lichaam

Lomi Lomi Massage90min.

Anders dan bij een gewone massage is een Lomi Lomi massage meer spiritueel georiŽnteerd.
De Lomi Lomi massage vindt haar oorsprong in Hawaii. Tijdens de Lomi Lomi massage zullen lange strijkingen en traditionele methodes worden afgewisseld om de interne balans en harmonie in het lichaam te herstellen. Wanneer je enorme behoefte hebt aan ontspanning, zal een Lomi Lomi massage zeker bijdragen aan een moment van rust.

Let op! Doe een oude string/slip aan waar olie aan mag komen.

Kies een datum & tijd om een afspraak aan te vragen

Kies een datum & tijd om een afspraak te maken

Selecteer een dag en tijdstip waarop je naar de salon wilt en maak direct online een afspraak. Is je gewenste tijdstip niet zichtbaar? Dan kun je een afspraak aanvragen. Wellicht hebben we alsnog een plekje voor je. Je kunt bij ons een afspraak aanvragen.

Geselecteerde datum & tijd: Geselecteerde datum & tijd opties:
-
Vraag of opmerking: