Premium Account

Wilt u het optimale halen uit uw BeautyBookers account? Stap dan snel over naar een Premium account. Het enige wat u hoeft te doen is te mailen en klaar! Bekijk de vele voordelen van een Premium account hier

Premium account

Na het inloggen komt u bij de dagkalender, klik op salon om bij uw salon gegevens te komen, klik daarna op de tab Premium. U kunt hier acties toevoegen en de mini-website stijlen. 

Mini-website

Met de Premium account krijgt u uw eigen mini-website tot uw beschikking. Deze website bevat al uw saloninformatie en functionaliteiten voor online afspraken. Klik op de link om de mini-website te bekijken. In de mini-website is al uw algemene informatie te vinden. Daarnaast kunt u acties en behandelingen toevoegen

Als de behandelingen zijn toegevoegd kunnen klanten via de button 'bekijken' de online kalender openen en een afspraak maken. Dit kunnen zij doen door een datum en tijd aan de klikken die u beschikbaar heeft gesteld. Als een klant het gewenste tijdstip niet kan vinden, dan kan zij een afspraak aanvragen.

Actie toevoegen

Om een actie toe te voegen dient u eerst terug te gaan naar het tab Premium. Klik daar op 'nieuw (afbeelding + tekst)'. Kies eerst een afbeelding, voer daarna een titel in met subtitels. Kies vervolgens naar welke locatie de actie moet worden doorgelinkt. Voer tot slot een begin- en einddatum in. 

Mini-website stijlen

U kunt de mini-website stijlen in uw eigen huisstijl. Klik op de button wijzigen om de huisstijl aan te passen. U kunt een paginatitel invullen en de onderdelen aanklikken die u zichtbaar wilt hebben op de mini-website.

Er zijn verschillende kleuren voor verschillende accenten. Kies voor elk accent een gewenste kleur. Als de juiste informatie en de juiste kleuren zijn ingevoerd, klikt u op 'opslaan'.

Online afspraken via uw eigen website en Facebook

U kunt de mini-website ook verwerken in uw bestaande website. Zo kunt u een afspraken-button op uw eigen website linken met de mini-website. 

De mini-website toevoegen aan uw Facebook-pagina is zo gedaan. Klik op de Facebook button en volg de instructies van Facebook. U moet wel de beheerder zijn van de Fabook-pagina waar u de mini-website aan toe wilt voegen.

Andere voordelen van een Premium account zijn te vinden in uw BeautyBookers salonpagina. Als u naar uw eigen salonpagina gaat, ziet u dat uw acties zichtbaar zijn en kunt u een link plaatsen naar uw eigen website. 

 Bekijk hier nog meer stappen om uw account te beheren

< terug 

Het is fijn om een vrouw te zijn!

Ontdek het idee achter BeautyBookers Ontdek het idee achter BeautyBookers

Eenvoudig de beste salons vinden, vergelijken en op ieder moment boeken. Minder gedoe, meer genieten!
Meld je gratis aan!