5 tips om volledig te ontspannen

5 tips om volledig te ontspannen

Kom geheel tot rust tijdens de paasdagen!

Even helemaal tot jezelf komen en volledig ontspannen kan na een periode van drukte erg fijn zijn. Met de paasdagen voor de deur biedt het lange weekend hiervoor dé uitkomst. Hieronder vind je verschillende tips om jezelf even lekker in de watten te leggen!

Zoek de zon op!
We kunnen niet zonder Vitamine D en nu de lente officieel begonnen is kunnen we de eerste zonnestralen gaan vangen! Trek er dus lekker op uit en pak de eerste zonnestralen van het voorjaar mee met een wandeling door het park of een fietstocht!

Ga sporten!
Maak je hoofd even helemaal leeg tijdens een stevige work-out. Vergeet alle drukte en stress terwijl je jezelf in het zweet werkt tijdens het sporten. Na afloop zal je behoefte hebben om tot rust te komen van deze inspanning. Ga dan lekker op de bank liggen met je favoriete programma aan!

Happy food!
Verwen jezelf een keertje met die reep chocola (daar wordt tenslotte iedereen gelukkig van) of neem een frisse fruitsalade! Gezonde tip: de lente is het seizoen dat de sinaasappels en mango’s op hun best zijn. 

Fijne massage!
Kom helemaal tot rust tijdens een massage! Alleen al het masseren van je hoofd, voeten, schouders of rug werkt erg ontspannend. Keuze uit massages is er genoeg. Denk maar aan de bindweefselmassage of de Shiatsu massage.

Spa time!
Niks fijner dan een plek waar alles draait om ontspanning en persoonlijke wellness. Ga samen met je moeder, zus of goede vriendin een dagje naar de spa! Geniet van alle mogelijkheden die zij te bieden hebben. Denk hierbij aan infrarood cabines, gezichtsbehandelingen en massages!

Wil je een ontspannende behandeling boeken? Klik dan hier voor het aanbod!

< terug 

Het is fijn om een vrouw te zijn!

Ontdek het idee achter BeautyBookers Ontdek het idee achter BeautyBookers

Eenvoudig de beste salons vinden, vergelijken en op ieder moment boeken. Minder gedoe, meer genieten!
Meld je gratis aan!