BeautyLab blogt over BeautyBookers

BeautyLab blogt over BeautyBookers

    

Speciaal voor vrouwen is er de nieuwe website BeautyBookers.nl – een website waar je heel gemakkelijk al je beautybehandelingen kunt boeken. En, wanneer je je nu aanmeld op de website maak je kans om een voucher te winnen ter waarde van €40 die je kan gebruiken om zelf een heerlijke behandeling uit te kiezen! Maar ik zal jullie eerst uitleggen waarom BeautyBookers nu zo handig is.

Wat is BeautyBookers?
Met BeautyBookers kun je gemakkelijk al je beauty- en kappersafspraken inplannen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe salon of online wilt boeken bij je vertrouwde adres. Het fijne is dat je op ieder moment kunt vinden wat je zoekt en direct kunt boeken.

Waarom BeautyBookers?
Kennen jullie dat? Tijdens een drukke dag vergeet je wel eens je kapper te bellen voor een afspraak. En de dag erna weer, en de dag erna wéér. Dan maar op de gok naar je kapper, want je haren moeten echt een knipbeurt, hopend op een gaatje in de agenda, maar helaas…

Of je gaat er dit najaar nog even lekker tussenuit, lastminute de zon opzoeken. Je wilt daarom heel graag je benen en oksels laten harsen en leuke teenslippertjes aan, maar waar vind je nu een goede waxsalon en een pedicure? En waar kan je die nog even snel vinden?

BeautyBookers helpt je het leven een klein beetje makkelijker te maken. Meld je aan en we houden je graag op de hoogte van salons bij jou in de buurt.

Wanneer je je nu aanmeld via BeautyBookers.nl maak je kans om een voucher te winnen ter waarde van €40,- die je kan gebruiken om zelf een heerlijke behandeling uit te kiezen.

Until next time,
Serena Verbon

Lees de blog en de leuke reacties op Beautylab:

http://www.beautylab.nl/win-beautybookers-voucher-t-w-v-e40/

< terug 

Het is fijn om een vrouw te zijn!

Ontdek het idee achter BeautyBookers Ontdek het idee achter BeautyBookers

Eenvoudig de beste salons vinden, vergelijken en op ieder moment boeken. Minder gedoe, meer genieten!
Meld je gratis aan!