Behandelingen tegen Acne

Behandelingen tegen Acne

Verwijder acne zonder er littekens aan over te houden!

Acne is een huidaandoening die bij jong en oud kan voorkomen. Laat het professioneel weghalen bij een salon of specialiste, zo ben je van de acne af en hou je er geen littekens aan over! 

Wat is Acne?

Acne is een huidaandoening die zich uit als puistjes, pukkels, mee-eters en huidschilfers. Je huid raakt door acne overgevoelig en is snel geïrriteerd.  Acne wordt veroorzaakt door talgklieren die niet meer optimaal kunnen functioneren door hormonen. Talgklier zit in de haarzakjes in je huid en maken olie aan om de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Als je hormonen anders beginnen te werken raakt het talgkliersysteem in je huid verstopt en maakt acne zijn entree.

Acne komt vaak voor bij jongeren in hun pubertijd. Als jongeren gaan puberen, veranderen hun hormonen waardoor er veel jeugdpuistjes ontstaan. Deze puistjes kunnen bij de een na een paar dagen al vervagen en bij de ander wordt het een uitgebreide huidaandoening die lastig is te verwijderen is. Acne hoeft niet alleen bij jongeren voor te komen. Het kan ook na de puberteit blijven bestaan of zelfs op een latere leeftijd beginnen.

Acne verwijderen

Acne volledig  verwijderen kan lastig zijn maar is niet onmogelijk. Bij het onjuist verwijderen van acne kunnen er littekens ontstaan. Het is dus van belang dat je om advies vraagt bij de huisarts of dermatoloog. Acne kan ook worden verminderd en zelfs worden verwijderd in de salon!

Acne behandelingen

Acne wordt in elke salon verschillend aangepakt. Het hangt daarnaast per persoon ervan af hoe veel last je hebt van de huidaandoening. De behandeling begint eerst met een intake, want het is belangrijk dat de specialiste de behandeling op jouw persoonlijke wensen aanpast. Daarna vindt er een facial plaats. Deze facial zorgt voor een diepe reiniging zodat de huid zich kan ontdoen van het overtollige vet. Vaak wordt de facial afgesloten met een ontspannende massage!

Als je acne op je lichaam hebt kan het ook worden verwijderd met een reiniging. Maar het is effectiever om te kiezen voor een behandeling met lichtflitsen. Deze lichtflitsen worden door je huid opgenomen en omgezet in warmte. De warmte bestrijdt de bacteriën die acne veroorzaken. Zo wordt de huidaandoening op een effectieve manier verwijderd. 

Een andere behandeling tegen acne is microdermabrasie. Met microdermabrasie wordt als het ware een laagje van je huid afgeslepen. Hiermee worden je dode huidcellen verwijderd en kan je huid langzaam maar zeker weer normaal functioneren. Deze techniek zorgt ervoor dat je huid gladder, frisser en zachter aanvoelt.  Lees hier meer over deze behandeling!

Het hangt per persoon en per salon ervan af hoevaak je terug moet voor een behandeling voor zichtbaar resultaat.

Zoek een salon bij jou in de buurt en laat meteen je acne verwijderen!

Gerelateerde Posts

           

< terug 

Het is fijn om een vrouw te zijn!

Ontdek het idee achter BeautyBookers Ontdek het idee achter BeautyBookers

Eenvoudig de beste salons vinden, vergelijken en op ieder moment boeken. Minder gedoe, meer genieten!
Meld je gratis aan!