De beste kappers in Rotterdam op een rijtje!

De beste kappers in Rotterdam op een rijtje!

5 goede kapsalons in Rotterdam die je niet mag missen!

Het vinden van de ideale kapper kan soms aanvoelen als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Aanbod van kappers is er genoeg, maar hier uit een kapper kiezen is een stuk lastiger. Daarom heeft BeautyBookers verschillende ervaringen vergeleken en 5 goede kappers uitgelicht.

Kinki Kappers
Kinki is onder de kapsalons een heus begrip geworden en zijn inmiddels door heel Nederland gevestigd, waaronder ook 3 vestigingen in Rotterdam. Het is de kapsalon waar het allemaal net iets ‘hipper’ en ‘jonger’ wordt aanpakt. Bovendien wordt er goed naar je geluisterd en uiteindelijk is ieder gewenst kapsel mogelijk.


Rob Peetoom
Deze luxe kapsalon is gevestigd aan de Meent en staat bekend om zijn goede service. ‘Rob Peetoom’ wordt dan ook gewaardeerd voor zijn goede kleur- en knipadviezen. Daarnaast hanteert deze kapsalon een interessant concept. Je kunt je haar namelijk laten knippen door kappers op verschillende niveaus van ervaring deze lopen uit van Juniorstylist tot een Creative Director.

Mixtbaby
Geen spiegels aan de muur bij MixtBaby, dat is het eerst wat zal opvallen wanneer je deze kapsalon binnenstapt. In een ongedwongen sfeer kan er tijdens een knipbeurt worden genoten van de verschillende kunstwerken die aan de muur hangen. Het personeel is hier erg vriendelijk en zitten nooit verlegen om een praatje.
 
Salt & Pepper
Salt& Pepper in Rotterdam-Noord staat bekend om zijn trendy en aantrekkelijke uitstraling, dat meteen de nieuwsgierigheid wekt naar binnen te gaan. Binnen is de klant koning en staat er altijd personeel voor je klaar. Speciale aandacht wordt er besteed aan het volgen van cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste haartrends.

Whoops
In het centrum van Rotterdam is kapsalon ‘Whoops’ te vinden. De vaste groep werknemers hebben al meerdere prijzen weten binnen te halen. Fijne bijkomstigheid, je kan er tijdens de knipbeurt gratis gebruik maken van massagestoelen!
 
Wil je ook een goede kapper in Rotterdam of een andere stad delen? Laat het ons weten!
 
Bekijk ook de beste kappers uit Amsterdam en Utrecht!
< terug 

Het is fijn om een vrouw te zijn!

Ontdek het idee achter BeautyBookers Ontdek het idee achter BeautyBookers

Eenvoudig de beste salons vinden, vergelijken en op ieder moment boeken. Minder gedoe, meer genieten!
Meld je gratis aan!