Hair extensions

Hair extensions

Hair Extensions voor mooie lange lokken

Wil je wat verandering in je haar, maar wil je niet wachten totdat het helemaal gegroeid is? Ga dan voor hair extensions! Een mooie en snelle oplossing met eindeloze mogelijkheden.

Wat zijn Hair extensions?

Hair extensions zijn toevoegingen aan het haar. Met behulp van hair extensions krijg je binnen no time lange glanzende haren. Hair extensions zorgen ook voor extra volume in je coupe.

Soorten Hair extensions

Er zijn veel verschillende soorten hair extensions. Extensions die je koopt in een winkel en zelf moet plaatsen, zijn vaak gemaakt van synthetische materialen. Deze extensions kun je niet wassen en moet je weer uit doen voordat je gaat slapen. Als je de hair extensions laat zetten bij de kapper, kan je er een langere periode zorgeloos van genieten.  

Bij de kapper wordter meestal gebruik gemaakt van echt haar. Dit kan je met je eigen haar mee wassen, stylen en je kunt er mee slapen. Met goede haarverzorging kunnen deze extensions wel 4 tot 5 maanden blijven zitten. Elke kapper gebruikt een eigen soort hair extension of manier om ze te plaatsen. Zo plaatsen sommige kappers de extensions door middel van een metalen of plastic ringetje. Als een kapper gebruikt maakt van brede stroken haar, ook wel weaves genoemd, worden deze ingevlochten in het haar en bevestigd met microringetjes of waxjes. De meest natuurlijk uitziende extension is de wax- of keratine extension. Deze wordt door middel van een warmteconnector aangehecht aan het echte haar.

hair extensions

Over kleurverschil hoef je je bij de kapper geen zorgen te maken. Zij zoeken de perfecte hair extension uit, of kleuren de extension zodat het bij je haar past! Je kan ook voor kleurverschil kiezen. Hier kunnen ook mooie effecten uit komen. Bekijk de BeautyBookers Pinterest pagina voor inspiratie!

Hair extensions

Wil jij ook een volle bos haar die je eindeloos kunt stylen? Maak dan snel een afspraak via BeautyBookers.

Beauty Tip: Maak goede afspraken met de kapper over de extensions. Zo kun je ook een afspraak maken voor een controle na 2 of 3 maanden. Zo kan je nog langer genieten van je volle coupe.

< terug 

Het is fijn om een vrouw te zijn!

Ontdek het idee achter BeautyBookers Ontdek het idee achter BeautyBookers

Eenvoudig de beste salons vinden, vergelijken en op ieder moment boeken. Minder gedoe, meer genieten!
Meld je gratis aan!