Mooie voeten voor de zomer

Mooie voeten voor de zomer

Maak je voeten zomerklaar!

De zon laat zich vaker zien in Nederland! Dat betekent fel gekleurde topjes, korte broekjes en maxi jurken. Ook weer hoog tijd om je laarzen en sneakers in te ruilen voor mooie slippers en sandalen. Omdat je in het najaar je voeten altijd verstopt in lekkere dikke laarzen kan je de verzorging van je voeten nogal verwaarlozen. Dit is terug te zien als het voorjaar begint. Er zijn verschillende behandelingen om je voeten weer helemaal zomerklaar te maken. Lees ze hier!

Voetpakking

Met een voetpakking krijg je een heerlijk masker op je voeten. Het masker zorgt ervoor dat je voeten weer zacht worden en zo eelt en kloven verminderen. De pakking is ook verzorgend voor je teennagels. Je voeten zullen na de behandeling weer fris aanvoelen! Je zal je nog extra ontspannen voelen om de pakking af te laten sluiten met een heerlijke voetmassage.

Cosmetische voetbehandeling

Ook je voeten willen er mooi uitzien! Bij een cosmetische voetbehandeling krijgen je voeten eerst een heerlijk voetenbadje, gevolgd door een voetscrub en een intense nagelverzorging. Om het geheel af te sluiten worden je voeten ingesmeerd met een verzorgende voetencrème. Zo heb je weer natuurlijke mooie voeten. De cosmetische voetbehandeling kan per salon op verschillende manieren worden aangeboden.

Pedicure

Er gaat niks boven mooie gelakte teennagels. Met een pedicure worden je teennagels niet alleen gelakt, maar ook nog eens goed onder handen genomen. Je nagelriemen worden verzorgt zodat je teennagels ook weer beter kunnen groeien. De teennagels worden daarna gevijld en gelakt met een zomerse kleur. De behandeling wordt afgesloten met een goede topcoat zodat je nagellak nog langer blijft zitten!

Wil jij je voeten weer laten zien? Boek dan hier een voetbehandeling! 

 

GERELATEERDE POSTS

   dr fish Dr fish    pedicure

 

< terug 

Het is fijn om een vrouw te zijn!

Ontdek het idee achter BeautyBookers Ontdek het idee achter BeautyBookers

Eenvoudig de beste salons vinden, vergelijken en op ieder moment boeken. Minder gedoe, meer genieten!
Meld je gratis aan!