Natuurlijke huidverzorging

Natuurlijke huidverzorging

Gebruik natuurlijke huidverzorging voor een gezonde uitstraling.

Tegenwoordig eten we niet alles wat de pot schaft. We letten meer op onze eetgewoontes en gaan vaker voor biologische voeding. Daarnaast gebruiken we meer natuurlijke en biologische cosmetica en huidverzorgingsproducten. Natuurlijke of biologische producten hebben vele voordelen, niet alleen voor mensen met een allergie maar ze kunnen ook een beschadigde huid helpen herstellen.

Verschil tussen natuurlijk en biologisch

De termen ‘natuurlijk’ en ‘biologisch’ worden vaak door elkaar gehaald. Er zit toch één belangrijk verschil tussen. Onder de term ‘natuurlijk’ vallen alle ingrediënten, zoals planten,  die natuurlijk en in hun eigen omgeving zijn gegroeid.  Er hebben geen ‘mensenhanden’ aan gezeten.
Bij ‘biologisch’ is dat net even anders. De ingrediënten hebben wat hulp van de mens gekregen. De planten worden op een gezonde en gifvrije grond gekweekt . De mens houdt hier bij waar en wanneer deze planten het beste kunnen groeien.

Waarom natuurlijk?

Zoals eerder vermeld zijn natuurlijke huidverzorgingsproducten ideaal voor mensen met een allergie of een gevoelige huid. Synthetische ingrediënten (niet natuurlijke ingrediënten) kunnen vooral heel sterk en soms beschadigend werken. Producten met alleen natuurlijke ingrediënten zijn wat milder maar brengen wel hetzelfde, en soms zelfs een beter, resultaat.

Heb je een normale huid, maar toch last van uitslag of andere irritaties? Dan kunnen cosmetische producten met synthetische stoffen daar de oorzaak van zijn. In dit geval wordt er geadviseerd om over te stappen naar natuurlijke huidverzorgingsproducten, deze kunnen de beschadigde huid helpen herstellen. Vraag je huisarts voor meer informatie of bezoek een professionele salon. 

Er zijn verschillende salons die alleen merken gebruiken met natuurzuivere producten. Bijvoorbeeld salon Zuivere Schoonheid. Deze salon is gespecialiseerd in het gebruik van Dr.Hauschka verzorgingsproducten. Het merk Dr.Hauschka heeft alleen producten die vrij zijn van chemische en andere synthetische stoffen. Bij Zuivere Schoonheid zal je hele lichaam onder handen worden genomen. Na een behandeling  zal je lichaam weer fit aanvoelen,  dat allemaal door natuurlijke producten!

Tip: Als je altijd producten hebt gebruikt waar synthetische ingrediënten inzitten, en je stapt over naar producten met alleen natuurlijke ingrediënten, dan kan je huid in het begin verzwakken.  Blijf wel gewoon doorgaan met het gebruiken van natuurlijke producten, je zal na enkele dagen al verschil zien. Op den duur zal je huid er fris en gezond uitzien en zal je niet meer zonder kunnen.

Bekijk hier meer salons die alleen gebruik maken van natuurlijke merken.

 

Gerelateerde posts

       

< terug 

Het is fijn om een vrouw te zijn!

Ontdek het idee achter BeautyBookers Ontdek het idee achter BeautyBookers

Eenvoudig de beste salons vinden, vergelijken en op ieder moment boeken. Minder gedoe, meer genieten!
Meld je gratis aan!