Voetmassage

Voetmassage

Voetmassage; Een ontspannen en helend effect

Helaas, de vakantieperiode zit er bijna op! Tijd om weer hard aan de slag te gaan op de werkvloer. Wanneer je een staand beroep hebt, kan je dit direct in je voeten gaan voelen. Een voetmassage kan je helpen om van de pijn af te komen en is heerlijk onstpannend.

Waarom een voetmassage?

Je hele lichaam staat in verbinding met je voeten. Als je last hebt van bijvoorbeeld je rug of schouders kan dit ook vanuit je voeten komen. Door bepaalde zones van je voet te laten behandelen kan dit je hele lichaam herstellen. Daarnaast zorgt een voetmassage ervoor dat je bloedtoevoer toeneemt. Als je bloedtoevoer toeneemt zal de spanning en pijn in de voetspieren weggaan.

Een voetmassage is niet alleen goed voor je bloedtoevoer. Het zal ook heerlijk ontspannen aanvoelen. Na een voetmassage ben je weer klaar voor je werk en andere dagelijkse bezigheden!

Verschillende soorten voetmassages

Er zijn veel verschillende soorten voetmassages. BeautyBookers bespreekt de twee meest voorkomende voetmassages: de relaxing voetmassage en de reflex voetmassage.

Relaxing voetmassage

Een relaxing voetmassage  is puur voor de ontspanning. Dus leun lekker achterover en relax. Na de massage zal je je heerlijk ontspannen voelen en vergeet je even alles om je heen. Deze massage kan ook goed werken als je last hebt van slapeloosheid.

Voetreflex massage

Bij een voetreflex massage doet de specialiste eerst een onderzoek naar je voeten en behandelt daarna de pijnlijke en gevoelige plekken in de voeten. De voetreflexmassage helpt bij de afvoer van afvalstoffen vanuit je benen en voorkomt andere lichamelijke problemen. Een voetreflex massage werkt ook goed bij onrustige benen en om beter te slapen.

Ook toe aan een voetmassage? Maak snel een afspraak via BeautyBookers.

Beauty Tip: Je kan de voetmassage ook goed afsluiten met een pedicure.  Zo kom je niet alleen van de pijn af, maar ook van het eelt en je onverzorgde nagels!   

< terug 

Het is fijn om een vrouw te zijn!

Ontdek het idee achter BeautyBookers Ontdek het idee achter BeautyBookers

Eenvoudig de beste salons vinden, vergelijken en op ieder moment boeken. Minder gedoe, meer genieten!
Meld je gratis aan!