Bindweefselmassage
Behandeling:

Bindweefselmassage

bij Beauty by Mica

30 min.Gezicht > Shiatsu, Bindweefsel massage

Deze stevige en huidverbeterende gezichtsmassage richt zich op de dieper gelegen huidlagen. De massage bevordert de doorbloeding en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine waardoor je huid vernieuwt en verstevigt. Een bindweefselmassage voor het gezicht is effectief bij rimpeltjes en bepaalde huidproblemen. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden om een kuur van meerdere behandelingen te nemen.

€45,004050

De salon

Beauty by Mica, Leidschendam

Schoonheidssalon Beauty by Mica Schoonheidssalon Beauty by Mica Schoonheidssalon Beauty by Mica Schoonheidssalon Beauty by Mica Schoonheidssalon Beauty by Mica Schoonheidssalon Beauty by Mica Schoonheidssalon Beauty by Mica Schoonheidssalon Beauty by Mica Schoonheidssalon Beauty by Mica

Bij schoonheidssalon Beauty by Mica in Leidschendam ben je aan het juiste adres voor gezichtsbehandelingen, wimperextensions, wimper- en wenkbrauwbehandeligen, manicures en pedicures.

In de salon staat persoonlijke aandacht centraal en er hangt een relaxte sfeer waardoor je echt even kunt ontspannen. Eigenaresse Mica heeft een passie voor het vak en dat merk je gelijk: ze is professioneel en servicegericht. Breid een gezichtsbehandeling uit met het harsen van een lichaamsdeel, threaden van bijvoorbeeld de bovenlip of wenkbrauwen of met het verven van de wimpers. Mica werkt met 100% biologische producten.

Handig om te weten: je kunt gratis parkeren voor de deur.

Favoriet maken

Naar de salonpagina
Locatie

Johan Sebastian Bachlaan 167
2264 WD Leidschendam

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag09:15 - 17:00
Woensdaggesloten
Donderdag09:15 - 17:00
Vrijdag09:15 - 20:00
Zaterdag10:00 - 14:00
Zondaggesloten

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor Beauty by Mica

< Terug