COLLAGEN SOFTENING
Behandeling:

COLLAGEN SOFTENING

bij Beauty Innovations

80 min.Gezicht > Rosacea, couperose

Een verzachtende en hydraterende behandeling voor een huid met couperose en voor de droge, zeer gevoelige en reactieve huidtypes.

Het 100% collageen vliesmasker verhoogt de vochtigheidsgraad, de elasticiteit en de spankracht van de huid.

Het vermindert rimpelvorming en huidirritaties nemen af. Een intensief complex van hydraterende en verzachtende werkstoffen, beschermt, versterkt en kalmeert de huid.

De salon

Beauty Innovations, Rotterdam

Een professionele schoonheidssalon voor vakkundig advies en huidverbeterende- en huidprobleem oplossende behandelingen om uw huid weer in topconditie te krijgen. De salon staat voor ontspanning, persoonlijke aandacht, kwaliteit en eerlijk advies.

Bij uw eerste behandeling behoort een uitgebreide intake waarvoor ruim de tijd wordt genomen. Bij Beauty Innovations kunt u ook terecht voor tienerbehandelingen, waxen, wenkbrauwen / wimpers epileren / verven, manicure & gellak,
U vindt hier verder de volgende merken: LYCON WAX, RJ Make-up, PuiPui, O.P.I. en Loveness gellak.

Beauty Innovations is aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS om kwaliteit en professionaliteit te kunnen waarborgen.

De salon is voorzien van airconditioning, waardoor u ook tijdens de warme (zomer)dagen kunt genieten van een heerlijke behandeling in een aangename temperatuur. En voor de momenten dat het kan en dat het aangenaam is: Een verwarmde luxe behandelstoel.

Favoriet maken

Naar de salonpagina
Locatie

Piet van de Polsingel 200
3056 ak Rotterdam

Openingstijden

Maandagop afspraak
Dinsdagop afspraak
Woensdagop afspraak
Donderdagop afspraak
Vrijdagop afspraak
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor Beauty Innovations

< Terug