De meestgestelde vragen
over BeautyBookers

Ik wil BeautyBookers gebruiken en me aanmelden, wat moet ik doen?

Als je al meteen iets wilt boeken, dan kun je gewoon op ‘boeken!’ drukken bij de behandeling die je hebt gekozen. Je wordt dan gevraagd om je gegevens in te vullen en krijgt zo ook meteen een account. Wanneer je je eerst wilt aanmelden en dan verder wilt kijken op de website, dan kan je op de button Meld je gratis aan klikken. Daar kan je ook een nieuwe account aanmaken. Veel beauty-plezier!

Wat kost aanmelden bij BeautyBookers?

Je aanmelden kost helemaal niets. Nu niet, nooit niet.

Wat kost boeken bij BeautyBookers?

Behandelingen kosten hetzelfde bij BeautyBookers als in de salon zelf. Er komen geen extra kosten bij en de prijzen staan bij de behandeling vermeld voordat je je boeking bevestigt. Wel zou het kunnen dat je zelf in de salon besluit om meer of een luxere behandeling te nemen. De meerprijs hiervoor betaal je dan in de salon.

Kunnen mannen zich ook aanmelden?

Tuurlijk! Iedereen die een behandeling zoekt mag zich aanmelden! Voor mannen hebben we zelfs speciaal ontharen voor mannen of waxen, en ook voor de kapper kun je kiezen voor mannen!

Waarom moet ik mijn telefoonnummer opgeven bij een reservering?

Dit zorgt ervoor dat de salon je kan bereiken indien nodig. Het zorgt er ook voor dat wij je snel kunnen bereiken als dit nodig is.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt. Hoe kan ik deze opvragen?

Via de wachtwoord vergeten pagina kun je aangeven dat je je wachtwoord opnieuw wil ontvangen.

Ik zie mijn favoriete salon er niet bij staan. Kan ik daar ook boeken?

Laat ons weten bij wie je graag online zou willen boeken en wij gaan ons best doen om dat voor je te regelen. Een salon opgeven kan via het contactformulier

Hoe weet ik of mijn reservering is bevestigd?

We sturen je altijd per email een bevestiging van je reservering. Mocht er daarna nog iets veranderen, dan nemen we contact met je op.

Ik wil mijn reservering aanpassen. Hoe doe ik dat?

Wanneer je een andere behandeling wilt, kun je het beste even contact opnemen met de salon zelf, zodat zij kunnen kijken of dat past in hun planning. Wanneer je een andere tijd wilt, dan kan je je reservering nog annuleren, maar alleen als die over meer dan 24 uur gepland stond, en kun je een nieuwe boeking maken via de ‘behandelingen’ pagina. Annuleren kan via je profiel pagina als je ingelogd bent, maar dit kan uiterlijk 24 uur van tevoren.

Ik wil mijn reservering annuleren. Hoe doe ik dat?

Annuleren kan via je profiel pagina als je ingelogd bent. Maar dit kan uiterlijk 24 uur van tevoren. Boek je een behandeling die binnen 24 uur plaats vindt, dan kun je deze niet meer annuleren.

Ik heb een review geschreven, maar die zie ik er niet bij staan. Hoe komt dit?

Wij bekijken de reviews altijd even voordat we deze op de website zetten. Dit duurt maximaal 48 uur. Na de plaatsing wordt ook je BeautyBookers punt op je account bijgeschreven.

Mijn vraag staat er niet bij. Waar kan ik die stellen?

Via het contact formulier op de contact pagina kun je ons een mail sturen.