Beauty Innovations,
Rotterdam

AFSPRAAK:
Over Beauty Innovations

Een professionele schoonheidssalon voor vakkundig advies en huidverbeterende- en huidprobleem oplossende behandelingen om uw huid weer in topconditie te krijgen. De salon staat voor ontspanning, persoonlijke aandacht, kwaliteit en eerlijk advies.

Bij uw eerste behandeling behoort een uitgebreide intake waarvoor ruim de tijd wordt genomen. Bij Beauty Innovations kunt u ook terecht voor tienerbehandelingen, waxen, wenkbrauwen / wimpers epileren / verven, manicure & gellak,
U vindt hier verder de volgende merken: LYCON WAX, RJ Make-up, PuiPui, O.P.I. en Loveness gellak.

Beauty Innovations is aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS om kwaliteit en professionaliteit te kunnen waarborgen.

De salon is voorzien van airconditioning, waardoor u ook tijdens de warme (zomer)dagen kunt genieten van een heerlijke behandeling in een aangename temperatuur. En voor de momenten dat het kan en dat het aangenaam is: Een verwarmde luxe behandelstoel.

Wat maakt Beauty Innovations bijzonder?

Bij Beauty Innovations wordt gewerkt met de producten van CLEPHAR.
Het enige Dermatocosmetica merk in Nederland.

Clephar Dermatocosmetica heeft voor elke huid en ieder huidprobleem (zoals pigmentvlekken, couperose en Rosacea) een passende oplossing.

De Clephar behandelingen en thuisproducten bieden snelle en veilige huidverbetering voor ieder huidtype en zijn bovendien hypoallergeen. Hierdoor zijn ze geschikt voor zelfs de meest gevoelige huidtypes.

Beauty Innovations gebruikt o.a. de producten van:
CLEPHAR LoveNess Lycon precision wax Pui Pui
Locatie

Piet van de Polsingel 200
3056 ak Rotterdam
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandagop afspraak
Dinsdagop afspraak
Woensdagop afspraak
Donderdagop afspraak
Vrijdagop afspraak
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

< Terug

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor Beauty Innovations

< Terug