Estilona,
Enschede

AFSPRAAK:
Over Estilona

Estilona is uw thuiskapster met veel persoonlijke aandacht voor uw wensen en staat garant voor kwaliteit en goede service. Behalve haarverzorging biedt Estilona uitgebreide mogelijkheden op het gebied van styling en kleur.


Estilona neemt de tijd om eerst te overleggen wat uw wensen zijn. Wilt u een andere coupe, laat u dan uitgebreid adviseren! Estilona is op de hoogte van alle nieuwste snufjes op haar en styling gebied. Iedereen, van jong tot oud, kan hier terecht voor een goed kapsel, stijladvies en huidverzorging/make-up advies.


Er bestaan geen vaste regels voor hair, beauty en fashion, het staat niet vast wat u persé wel of juist niet moet doen. Bent u toe aan een ander kapsel of wilt u deskundig advies? U mag altijd contact opnemen voor het maken van een afspraak. Estilona maakt zich sterk voor u, het allerbelangrijkste is dat u zich er goed bij voelt en er iedere dag van geniet.

Wat maakt Estilona bijzonder?

Estilona is een goedkope trendy/moderne kapper voor dames, heren en kinderen in de regio Enschede. Ze komt bij u thuis voor knippen, modelföhnen, verven, high- en lowlights, colortones, spoeling, proefkapsel/bruidskapsel, opsteken en vlechten. Estilona komt ook bij mensen die door omstandigheden (verstandelijke en/of lichamelijke beperking) meer aandacht behoeven.

Estilona gebruikt o.a. de producten van:
KIS
Locatie

Pathmossingel 167
7513 CG Enschede
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag10:00 - 20:00
Dinsdag10:00 - 20:00
Woensdag10:00 - 20:00
Donderdag10:00 - 20:00
Vrijdag10:00 - 20:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondaggesloten

Telefoon & Website

Toon telefoonnummer estilona.nl/

< Terug

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor Estilona

< Terug