NatuurlijkMooier,
Maastricht

AFSPRAAK:
Betalen:
Over NatuurlijkMooier

NatuurlijkMooier is gespecialiseerd in behandelingen met botox en zogenaamde injectables om op een medisch esthetisch verantwoorde manier het gezicht een jeugdigere, frissere en vitalere uitstraling geven. Ook passen wij meer strikt medische behandelingen toe voor onder andere migraine, bruxisme of tandenknarsen en overmatig zweten.

Door behandelingen met injectables zoals botox, restylane, radiesse en princess kunnen rimpels worden behandeld en kan volume in het gezicht dat met het ouder worden verdwijnt weer worden toegevoegd. Kenmerkend voor deze behandelingen is de zeer korte hersteltijd en het direct zichtbare resultaat.

Wat maakt NatuurlijkMooier bijzonder?

Een eerlijk advies en een natuurlijk resultaat vinden wij belangrijk. Samen met u zullen we ruim de tijd nemen om uw wensen te bespreken en uw vragen te beantwoorden. Gaat het om een specifieke rimpel in het gezicht, een vermoeide blik, een minder norse uitstraling of misschien de wens om er wat jonger uit te zien? Voor iedere wens zullen er verschillende mogelijkheden zijn en we bespreken welke produkten en technieken het beste passen bij uw wens en uw gezicht.

Locatie

Niels Bohrstraat 28
6227 VW Maastricht
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdagop afspraak
Vrijdaggesloten
Zaterdagop afspraak
Zondaggesloten

< Terug

Behandelingen

Selecteer en maak een afspraak

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor NatuurlijkMooier

< Terug