Wie zijn wij?
Wij zijn Beautybookers

Waarom zijn we BeautyBookers gestart?
Ik vergat vaak tijdens mijn drukke werkdag om mijn kapper te bellen voor een afspraak. Om daar ’s avonds pas weer achter te komen wanneer mijn kapper alweer gesloten was. Zo ging dat vaak een paar dagen door, zodat ik altijd zeker twee weken later dan ik eigenlijk had gewild bij de kapper zat. Of ik wilde heel graag mijn mooie slippertjes aan, omdat de zon eindelijk was gaan schijnen, maar dan wilde ik het liefst wel eerst een pedicure. Alleen had ik dan geen idee waar ik nog terecht zou kunnen en vond de zoektocht naar de ideale salon een hoop gedoe, dus pakte ik maar weer zelf die nagellak. De keren dat ik na een drukke werkweek verlangd heb naar een goede massage, maar niet geboekt heb, zijn ontelbaar…

Herkenbaar voor andere vrouwen? Ik denk het wel. En zonde voor alle salons die ik graag had willen bezoeken. Zo is dus het idee voor BeautyBookers ontstaan." 

Herken je dit? Laat ons je dan helpen om het leven een klein beetje makkelijker te maken. Meld je aan en we houden je graag op de hoogte van fijne salons bij jou in de buurt.

 

Ben je nog niet aangemeld bij BeautyBookers?

Meld je gratis aan!

 

Waarom BeautyBookers?

Vind de salon die bij jou past
Vinden
Lees reviews van anderen
Vergelijken
Maak direct een afspraak op een beschikbaar moment
Boeken
Ontvang een herinneringsmail van je afspraken
Herinneringen
Ontdek speciale acties van salons
Acties
Alles over nieuwe behandelingen en beauty producten
Inspiratie
Spaar bij iedere boeking, review en like voor mooie cadeaus
Rewards
Gemakkelijk boeken. Minder Gedoe. Meer genieten.