Dermalogica Facial 80 minuten
Behandeling:

Dermalogica Facial 80 minuten

bij Skinfactor

80 min.Gezicht > Facial

De gezichtsbehandeling wordt precies aangepast aan jouw persoonlijke wensen en aan wat jouw huid nodig heeft,
Facemapping Huidanalyse, Dubbele reiniging, exfoliatie, verwijderen comedonen en milia, wenkbrauwen epileren, massage schouders, masker, dagverzorging, verzorgingsadvies. aangevuld met massage van decolletť, gezicht en schouders en gebruik van extra serums, en eventueel apparatuur (vapazone, ultrasound, high frequency).

De salon

Skinfactor, Amsterdam

Behandelruimte

Bij Skinfactor kun je terecht voor huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Tijdens de gezichtsbehandeling werk ik met de producten van Dermalogica. Ik neem graag de tijd voor je om het maximale uit jouw huid te halen. Dermalogica is een natuurlijke product dat geen parfums, kleurstoffen, alcohol of minerale oliŽn bevat. Kortom geen producten die je huid verstoppen of irriteren. Dermalogica is er op gericht om je huid te verbeteren, om het maximale uit je huid te halen. Of je nou een gevoelige huid hebt, een onzuivere huid of juist een hele droge huid. Met de producten en behandelingen van Dermalogica ben ik in staat om het beste uit je huid te halen. Ik bied resultaatgerichte behandelingen maar ook ontspanning. Want hoe beter je je voelt, hoe beter je eruit ziet.

Overweeg je een kuur of wil je eerst meer informatie boek dan een gratis intake/huidanalyse. Hierin bespreken we je wensen, analyseer ik je huid en maak ik een stappenplan voor de behandeling.

Favoriet maken

Naar de salonpagina
Locatie

Gare du Nord 7
1022 LD Amsterdam

Telefoon & Website

www.skinfactor.nl

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondaggesloten

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor Skinfactor

< Terug