Skinfactor,
Amsterdam

Behandelruimte
AFSPRAAK:
Over Skinfactor

Bij Skinfactor kun je terecht voor huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Tijdens de gezichtsbehandeling werk ik met de producten van Dermalogica. Ik neem graag de tijd voor je om het maximale uit jouw huid te halen. Dermalogica is een natuurlijke product dat geen parfums, kleurstoffen, alcohol of minerale oliŽn bevat. Kortom geen producten die je huid verstoppen of irriteren. Dermalogica is er op gericht om je huid te verbeteren, om het maximale uit je huid te halen. Of je nou een gevoelige huid hebt, een onzuivere huid of juist een hele droge huid. Met de producten en behandelingen van Dermalogica ben ik in staat om het beste uit je huid te halen. Ik bied resultaatgerichte behandelingen maar ook ontspanning. Want hoe beter je je voelt, hoe beter je eruit ziet.

Overweeg je een kuur of wil je eerst meer informatie boek dan een gratis intake/huidanalyse. Hierin bespreken we je wensen, analyseer ik je huid en maak ik een stappenplan voor de behandeling.

Wat maakt Skinfactor bijzonder?

Hester van de Roer is schoonheidsspecialiste / huidspecialist en eigenaresse van Skinfactor. Zij heeft enorm veel knowhow opgebouwd op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Haar behandelingen gaan een stap verder dan die van de reguliere schoonheidsspecialiste.
De werkwijze is persoonlijk en de behandelingen zijn altijd afgestemd op uw huidconditie.

Skinfactor gebruikt o.a. de producten van:
dermalogica Neoderma
Locatie

Gare du Nord 7
1022 LD Amsterdam
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondaggesloten

Telefoon & Website

www.skinfactor.nl

< Terug

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor Skinfactor

< Terug