Gezichtsbehandeling Energy
Behandeling:

Gezichtsbehandeling Energy

bij Oossu - Schoonheidssalon

35 min.Gezicht > Facial

Haal het maximale uit je dag met deze verkwikkende behandeling om je huid te laten stralen. Met geurreis, reiniging, verwijderen van onzuiverheden, energy-masker, oogcrème, dag- & nachtverzorging.

De salon

Oossu - Schoonheidssalon, Rotterdam

Oost is de plek om tot rust te komen. De behandelruimte van Oossu Oossu is op dezelfde locatie gevestigd als kapsalon MixtBaby Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten zoals Cenzaa

Een dag heerlijk ontspannen? Je maakt het compleet met één van de schoonheidsbehandelingen die door Marlene Velasquez, een ervaren en enthousiaste schoonheidsspecialiste, worden uitgevoerd. Van reinigende gezichtsbehandeling tot verfrissende massage.

De schoonheidssalon bevindt zich in hetzelfde pand als MixtBaby, de kapper zonder spiegel en is gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer. De ruimte is geschikt voor de behandeling van één persoon tegelijkertijd, dus je hebt voldoende privacy. Veel vrouwen stellen dit bijzonder op prijs.

Tijdens de behandeling wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke en parabeen vrije producten. Deze Cenzaa producten zijn ook in de salon verkrijgbaar.

Favoriet maken

Naar de salonpagina
Locatie

Mauritsweg 51 A
3012 JW Rotterdam

Telefoon & Website

Toon telefoonnummer oossu.nl

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag11:00 - 19:00
Woensdag11:00 - 19:00
Donderdag11:00 - 19:00
Vrijdag11:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondaggesloten

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor Oossu - Schoonheidssalon

< Terug