Oossu - Schoonheidssalon,
Rotterdam

Oost is de plek om tot rust te komen. De behandelruimte van Oossu Oossu is op dezelfde locatie gevestigd als kapsalon MixtBaby Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten zoals Cenzaa
AFSPRAAK:
Betalen:
Over Oossu - Schoonheidssalon

Een dag heerlijk ontspannen? Je maakt het compleet met n van de schoonheidsbehandelingen die door Marlene Velasquez, een ervaren en enthousiaste schoonheidsspecialiste, worden uitgevoerd. Van reinigende gezichtsbehandeling tot verfrissende massage.

De schoonheidssalon bevindt zich in hetzelfde pand als MixtBaby, de kapper zonder spiegel en is gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer. De ruimte is geschikt voor de behandeling van n persoon tegelijkertijd, dus je hebt voldoende privacy. Veel vrouwen stellen dit bijzonder op prijs.

Tijdens de behandeling wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke en parabeen vrije producten. Deze Cenzaa producten zijn ook in de salon verkrijgbaar.

Wat maakt Oossu - Schoonheidssalon bijzonder?

Enthousiasme en ervaring zorgen ervoor dat bezoekers van de schoonheidssalon een heerlijke ervaring opdoen. Geen haastwerk of routine, maar maximale betrokkenheid en een focus op maximale klanttevredenheid is wat je bij Oossu kan verwachten.

Oossu - Schoonheidssalon gebruikt o.a. de producten van:
Cenzaa
Locatie

Mauritsweg 51 A
3012 JW Rotterdam
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag11:00 - 19:00
Woensdag11:00 - 19:00
Donderdag11:00 - 19:00
Vrijdag11:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondaggesloten

Telefoon & Website

Toon telefoonnummer oossu.nl

< Terug

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor Oossu - Schoonheidssalon

< Terug