Anti-verouderings behandeling

Anti-verouderings behandeling

 Weg met die rimpels!

Iets voorkomen is beter dan genezen. Daarom ben je nooit te jong om te beginnen met een anti verouderings behandeling.

Anti-age behandeling

De naam zegt het al, een anti-verouderings of anti-age behandeling zorgt ervoor dat je huid jong blijft. Door middel van een facial wordt de huid strakker en egaler en zullen je rimpels verminderen. Er zijn verschillende soorten facials die gebruikt worden als anti-aging behandelingen. BeautyBookers zet deze behandelingen op een rij.

Bindweefselmassage

Hoe ouder we worden, hoe langzamer onze doorbloeding te werk gaat. Hierdoor kunnen er lijntjes ontstaan rondom je voorhoofd, neus, ogen en lippen. Een bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding in je gezicht waardoor je huid er jonger en steviger zal uitzien. Lees hier meer over het bindweefselmassage.

Bindweefselmassage

Couperosebehandeling

Couperose zijn fijne rode lijntjes op je gezicht die ontstaan doordat haarvaatjes in je huid hun elasticiteit verliezen. Bij een couperosebehandeling wordt deze couperose verwijderd door middel van lichtflitsen. Lees hier meer over de couperosebehandeling

couperose

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een techniek om de huid gladder,  zachter en frisser te maken en deze te ontdoen van fijne rimpels, acné, onrustige poriën, ondiepe littekens en huid verkleuringen. Met een microdermabrasiebehandeling wordt de huid verstevigd en wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd.  Lees hier meer over microdermabrasie.

microdermabrasie

Depigmentatie

Pigmentvlekken zijn ook een teken van veroudering in de huid. Met een depigmentatie behandeling krijg je een heerlijke facial met een speciale crème tegen de vlekken. Je kunt pigmentvlekken ook laten laseren. Lees hier meer over pigmentvlekken.

pigment

 

Wil jij ook een jongere huid? Boek dan snel een anti-age behandeling!

 

< terug 

Het is fijn om een vrouw te zijn!

Ontdek het idee achter BeautyBookers Ontdek het idee achter BeautyBookers

Eenvoudig de beste salons vinden, vergelijken en op ieder moment boeken. Minder gedoe, meer genieten!
Meld je gratis aan!